Vampir gibiler demi:)
Printable View
Geldim 500 lot la buraya çerezlik olarak
Seans kapanışından sonra bugün THY ve COLA nın bilançosu gelecek… Gençler bol bol cola ürünü tüketmişler mi bakalım…
galiba bilanço beklentilerin üzerinde.
Cok cosar mi cola...
Daha yeni basladik ya
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelişimiz belli oluyor
900 civarı bekliyordum. Öylede geldi
Hepiniz fıssınız aracı kurumlar karşımda:)
hafta..
üstüne atıp kalıcı olması lazım ki birşeyler değişsin.. azcık daha vakti var sanki..
https://i.resm.im/xmGNoaa.JPG
s2k kağıt çıkacaktında ne s2me eylülde 91 den geri düştün, a...a k.....m kağıdı kafamı karıştırıp zararına başka kağıtları satıp sana geçtik olduğun yerdesin yine sattıklarımız %20 çıktı Allah belanı versin ****** o....u ç....u
Cola güzel bilanço aciklamis orta uzun vade güzel olacak ins ama kısada 3 5 gün bir düzeltme yapabilir.Daha önceki güzel bilancolardan sonra bunu yaptı.Bekleyip görelim.Belkide terste bırakır bizi...
M2007J3SG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güncelleyelim..
https://i.resm.im/zARwnV5.JPG
Ufaktan giris yapmistim.
Kararsizim mermilerimi devam ettireyim mi diye.
Onumuzu de goremiyoruz ki hata yaparsam vadem bir miktar daha uzar ama diger temettulerle oturup dusunmek daha mi mantikli diye kararsizim bu aralar...
Ytd syg
Ekimin ilk haftası bist 100 1380 civarında cola 85-tl, bugün bist 100 1800 leri geçti cola 90 civarında. Bist 100 yaklaşık %30 un üstünde arttı, cola ancak %6 arttı. Bugünde ekside herzmanki gibi. Gerçekten çok mükemmel bir kağıtmış 3 günde ( anlayana ) artsın demiyoruz tabi ama nerdeyse 1 sene oldu oldu olduğumuz yerde sayılıyoz. Senin gibi hissenin içine tüküreyim küfür dağarcığımdaki tüm küfürleri saysam az kalır.
2015'ten 2020'ye 5 sene 30tl de oyalanmış. Bu tarz kağıtlar böyle bekleyip bekleyip patlıyor. Bimas da aynı böyle görüntüsü.
CCOLA ise bulunduğu yere daha yeni geldi. Bir 5 sene de 90'larda sürünürse şaşırmam.
ytd
Kasım 2013 te bile 49 u görmüş, 8 sene olmuş ikiye bile katlamamış, bir gaz sıkışması olduğu belli. Bırakın sekiz seneyi son 1 senede bile türkiyede ikiye katlamayan hiç bir şey kalmadı. Sabır sınadığı kesin bakalım bekleyip göreceğiz ama 1 yıl hadi 2 yıl yine birşey olmazsa 2023 te kol kesip çıkacağız başka çare yok
O zaman yeniden değerleme vardı. Fabrikaları filan. Afaki bi kar gelmişti, ondan 49 tl ye gitmişti. Spek hareketti. Şimdi sanki kur etkiledi. Özbekistanı aldı, waha kalan pay aldı. Onlaeın etkisidir diyorum.
Kola candır. Hep ileri gidecektir.
Allah belasını versin senin gibi hissenin bütün sinirlerimizi alt üst ettin. şu haraketlere bak
Bırakın lan devre kesiciyi madem sıçtınız kaldırın devre kesiyicide nerde inceldiyse orda kopsun bu saatten sonra bu haldeki bahtsız bedeviye kutup ayısı bile gelmeye tenezzül etmez reziller sizi sıçtınız sıvadınız
Türkiye'deki yüzlerce şirket içinde yatırım yapılabilir düzeyde, yani şu andaki ülke notunun dört kademe üstünde olan iki şirketten biri olmak çok önemli. Hissenin şu andaki düşük fiyatı tabii ki gerçekleri yansıtmıyor. Hisseler şu sıralarda temel rasyolara göre değerlendirilmiyor maalesef. Ülkenin ekonomik koşulları, spekülatif hareketler, vadeli alışların olumsuz sonuçları ve teknik analiz seviyeleri öne çıkıyor. Dalgalanmalar durulduğunda hisse gerçek değerine ulaşacaktır. Bunun için uzun bir süre de gerekmeyecek görüşündeyim. Benim çizdiğim tablo Martta açıklanacak bilanço ile tamamlanacak.
Öbür şirket hangisi acaba Anadolu Efes mi? Yatırım yapilabilir olan? Haber de Anadolu Efes in yanına da parantez içinde BBB- yazmışlar. Aynı not yani. Tr de verilebilecek en yüksek aynı not
Büyüdükçe büyüyor.
Özbekistandaki tesisi satın almış.
Açıklama CCI bugün, tamamına sahip olduğu iştiraki CCI International Holland BV ("CCI Hollanda") aracılığı ile LLC Coca-Cola Bottlers Uzbekistan'ın ("CCBU") %42,88 hissesini 90,0 milyon ABD doları karşılığında The Coca-Cola Company'den ("TCCC") satın almıştır.
KAP Haberi.
TCCC, hisse alım sözleşmesi ve hisse devir sözleşmesinin imzalanmasıyla CCBU'daki %42,88 hissesini CCI Hollanda'ya devretmiştir. Bu satın alma işlemi sonucunda, CCI, CCI Hollanda üzerinden, %100,0 hissedarlık ile CCBU'nun dolaylı olarak tek sahibi olmuştur. %42,88'lik hissenin ticaret sicili kayıt işlemleri devam etmektedir
Kolasız bi portföy portföy değildir.
Borsadaki tüm şirketler bunun yanında faso fiso. Rakipsiz bir üreticiye ortağım.
Ereğli mi fort oto mu , tüpraş mı petkim mi enka mı hepiniz bunun yanında , benim gözümde değersizsiniz.
Bi ihtimal aksa akrilik olabilir oda bende yok.
İş Bankası bir haftadır satmak isteyenlerin mallarını kararlılıkla topluyor ve Citibank Yabancıya virman yapıyor.
Bu toplama çalışmasında mallarınızı kaptırmayın diye yazmak ihtiyacını duydum.
Bazı kağıtlar öyle kağıtlardır ki, cycle'ı yani döngüleri yıllar alır, evet 9 senede diğerleri buna fark atabilir ama mesela 13. Senede bu onlara 2 kat fark atar.
Ama böyle kağıtlar geri dönmez. Devasal yük gemileri gibidir,yavaştır, okyanusta yol alan devasal ve hep ileri giden ve yakıtı bitmeyen....
türkiyede gerçek anlamda rekabet avantajı olan tek sirket. gitmemesinin sebebi eskiden çarpanları yüksekti bu süreçte normallesti.artık alt sınırlara dayandı dünyada büyük bir kriz olmazsa. bende uzun vadeli olarak aranıza katıldım gecen hafta.saygılar.
yatırım tavsiyesi değildir.
Hedef fiyat için oyak 135, iş 148 demiş. Aslında 170 bile ucuz ama bu sığırda iş yok kanı arabası gibi diğerlerine göre çok geride kaldı
Bu cola denilen şeyi hiç içmem ,kendim içmeyince başkası da içmez sanıyor insan
sonra bu hisse 44 lerden ta buraya nasıl gelmiş diye soruyorsun
evlere temizliğe giderek geçimini sağlayan bir bayan var ,her yemekte mutlaka kola olur deyince anladım hissenin neden gittiğini
Aynen, ben de hic icmem, o yuzden de hic satilmayacakmis gibi gelirdi coca cola :)
Ama tuketim rakamlari, nakit akisi, karlilik, vs. Nerden baksan harika sirket.
Buffett in sozunu de unutmayalim.
Warren Buffett on Coke as a product
“One thing that people don’t understand… cola has no taste memory. You can drink one of these at 9 o’clock, 11 o’clock, 5 o’clock…You can’t do that with cream soda, root beer, orange, grape… You get sick of them after a while… There is no taste memory to cola,” he wrote in a letter to shareholders.
Bizim buffett da şöyle demişti (( şubat ocaktan dahi iyi olacak, martta şubattan daha iyi olacak, nisan marttanda daha iyi olacak, hele mayıs nisandanda iyi olacak durmuna düşmeyiz inşallah (: (ytd) ))
Ne kadar zorlasanda, elbet bir gün salacaksın tasmasını bu kağıdın
Rusya ve ukraynadaki pazar payı ne kadardı
koladaki flamayi is yatirim cizdi sanirim kirililimi da is yapip ...bofaya 122 sonrasini cizdirse ne guzel olurdu...bu gun sutas ayran ictim yine ya sporcu adam kola icmez...sadece teknige uyar