Sayfa 170/193 İlkİlk ... 70120160168169170171172180 ... SonSon
Arama sonucu : 1544 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: CCOLA - Coca Cola İçecek

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Sağlıklı fiyatlama yapacak para yok borsada maalesef…

Büyük para , otomobil- demir çelik arasında dönüyor. Arada bir banka alıyorlar , o kadar
    Aslında yanlış söyledim, 2 milyar tl si bizden değil, %20 ortaklıkla 400 milyon tl si bizden ama sonuçta onlar 80 milyar tl kazanırken biz 2 milyar tl kazanabiliyoruz.
    Para onlarda, ccola toplamışlar zaten toplucaklarını, hacim yok bizde, sermaye artırımı şart

2. Coca - Cola Company , 5 milyar dolar karşılığı bodyarmor adlı içecek şirketini satın almış… Cola nın tarihindeki en büyük satınalma imiş

3. PEPSİ& CO , Gatorade markası ile bu pazarın %60 na sahipmiş.

4. Pepsi'nin tadı bariz daha güzel Ccola'dan ama henüz hissesi yok elimde pepsi'nin. Ben de genelde tercih hakkım olduğu zaman pepsi'den yana kullanıyorum tercihimi.

ytd

5. Cola için de hangisini içerseniz için. RC Cola vardı 90'larda, tadı efsaneydi. Çocuktum o zaman. Onu bir kere içince diğer hepsini unutmuştum. Silindi gitti. Batırdılar.

Benim midem kaldırmıyor artık. Genç nesiller kana kana içmeye devam.

Şerefe!

6. Hep kola içmeyin arasıra da bira için. Heh heh.

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Pepsi'nin tadı bariz daha güzel Ccola'dan ama henüz hissesi yok elimde pepsi'nin. Ben de genelde tercih hakkım olduğu zaman pepsi'den yana kullanıyorum tercihimi.

ytd
    Yani restorana gidince, özellikle PEPSİ istiyorsunuz , yanlış mı anladım…

Peki, Burger King mi , McDonald’s mı ?

8.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Yani restorana gidince, özellikle PEPSİ istiyorsunuz , yanlış mı anladım…

Peki, Burger King mi , McDonald’s mı ?
    Çok kafaya takmam restoranda seçenek yoksa. Markete girince pepsi görürsem pepsi alırım diyelim.

Tabii ki McDonalds. Hamburgerlerin zaten fanı değilim. Mc'in patitisleri çokiyi.

Sayfa 170/193 İlkİlk ... 70120160168169170171172180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •