15 spekülatifti.3,70 de var 1,38 de...Mevcut fiyat normal yani ucuz da değil,pahalı da.
Printable View
15 tl spekülatifti o zaman için tamam ama şirketin büyümesi ihracat yapıyor olması geleceğe dönük baktığında olmayacak rakam değil...borsada gelecek fiyatlanır...sen bu şirketin 2 milyon karlarla yılı tamamlayacağını düşünüyorsan bu rakamlar normal ama daha fazlası dediğin zaman işin içine hesap kitap giriyor birde spek faktörü....
satış rakamları;
2014...36,5 milyon
2015...41,5 milyon
2016...50,2 milyon
2017....64,4 milyon
2018.....70-75 milyon olabilir mi bu hızla....sonuçta bir istikrar var...ben dümen çevirmeseler 2 milyon üzeri kara kesin gözle bakıyorum....
İnşallah xxtrader kardeş.
en son gereli 2 tl den almıştım 6,5 tl hedef dedik 3 tl den ayrıldım sonrasında 2 haftaya 7 tl ye çıktı....sıkıntı şuan bu hisse için orta vade için 5-5,5 tl hedef görüyorum uzun vade çok yukarı ama durabilir miyim bilmiyorum... şimdilik 5-5,5 tl bakalım bekleyebilecekmiyim...ytd
Gerel de Tesla ile yapılan büyük anlaşma ile ciddi primler oldu. Bilanço ile değil.
Brksn da ciro artışı çok iyi dediğiniz gibi ancak karlılık gelmiyor bir türlü. 64 milyon tl ciroya 6 milyon tl kar açıklasa herşey tamam olur. Ama malesef hala 2 milyon tl leri konuşuyoruz.
Seneye yüzde 50 artışla 3 milyon tl kar açıklasa 15.6 milyon tl sermayeye göre yine ancak 2 tl fiyatı haketmiş olacak. Daha ciddi kar artışları gerekli sağlıklı bir çıkış için.
Hee teknik olarak ucuz mu ucuz. Aylık grafik dipte. Birileri alıp götürse 4 tl ye kadar gidebilir teknik olarak. Brksn ın çeyreği olmayan hisseler 2 3 kat prim yapıyor bizim dandik borsada. Brksn niye gitmesin bu da gidebilir ama temel olarak hakediyor derseniz kara itiraz ederim.
Bunlar benim şahsi görüşlerimdir. Ytd
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VER ÇOŞKUYU VER COŞKUYU VER :kahkah:
Bence de gereksiz bir gazz ve coşku varr... Ortada henüz bir sey yok...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
belirli periyotlarda kapkaç yapılıyor bence toplanmaya başlandı haziranda binalara izolasyon zorunluluğu gelince birşeylerin rengi değişir ne bileyim ispanyadaki yatırımın meyveleri haber olmaya başlarsa renk değişebilir tek olumsuz düşündüğüm taraf halka açık oranı.YTD
bol şans...
baldayı ortak senin hisseden orta vade beklentin ne...
ortak halkbank tam dipten aldım ama sonra mahkeme vs. düşündüm ucuz olduğunu bile bile sattım...orada net bir durum yok hala...önümü rahat görebilmeliyim...3 kat potansiyel var halkbank ta ama ne zaman...mahkeme riskini göze almak istemedim sattım...artık bu işte zaman olayınında önemli olduğunu anladım....
hasan abi bir kez daha seni tebrik ediyorum halbank tercihinle yine yanılmadın..
bu arada bugün kalan cemtaşlarımı verdim 2.32 den berkosan aldım :)
halkbank bence hala ceza ile karşılaşma riski taşıyor...eski genel müdür ile ilgili haber kullanılıyor bence somut bir durum yok riskli şu ortamda...daha gider mi gidebilir algı ile alakalı....çok ucuzlamıştı risk alınabilirdi...bu saatten sonra alınabilir mi 9 tl ile 10 tl farketmiyor normal olması gereken fiyatlar 25-30 tl halkabnk için ama zamanı mı bence hala değil...11,5-12 tl arası şimdilik nefesi kesilebilir...ytd
yatırımım % 90 ı gubrf de 8 yıldır...yanına brksn aldım...aselsn alacağım kısmet olursa...bunlardan çok uzun düşünmediğim brksn onuda en azından 1-2 yıl tutarım hedefime gelmese....en çok bunda potansiyel görüyorum ama şirketi çok tanımıyorum patron şirketi olması kalış süremi etkiliyor...halkbank tren kaçmış değil bence...gubrf-brisa-doas-halkbank bu 4 hisse çok çektirdi yatırımcısına ama bunlardada en çok potansiyel var bist 50 olarak...çok sabırlı olmak lazım...bir yerde sabırda sıkıyor biraz adrenalin olsun diye brksn aldık bakalım heyecan mı olacak fıtık mı olacağız.....ytd
Halkbanktan kar edenlere beni de ekleyin.
2,26 lara gözü dikti zalim spek bakalım fikrini değiştirip 2,60 lara roketler mi....ytd
grafiğe bakarak söylüyorum sanırım bir artçı sarsıntı oldu geldi geçti gerçek alıcı değildi....bize 2,45 tl den aldırdı sağolsun sıkıntı yok ...zaten ince hesap yapmıyorum...speği tanımaya çalışıyoruz....2,29 değdi normalde dönmesi lazım ama isteksiz bir alt destek 2,26 larda....sanırım vur kaççıya denk geldik...
ben yeniyim speke güvenerek hisse almadım şirkete güvendim aldım...1 hafta olmadı hissede oluşum....yapacak birşey yok...ben yukarıda ki hedefe bakarım aşağıya pek bakmam... mümkün olduğunca doğru zamanda almaya çalışırım....genel olarak doğru yerlerden aldığımı düşünüyorum.....tam dibi bulmak zor...bende alım zamanı tutar ama satım zamanı ne hikmetse erkenden çıkabiliyorum dayanamıyorum....bu hisse için hedef değerim 7 tl....bu fiyatı bekleyebilir miyim ondan emin değilim...belkide 3 tl üzerinde trenden atlarım....bu şekilde geçen yıl % 100 yapan 5-6 tane hisseden erken atladım....krdmd-thyao-cemas-yunsa-akguv-yayla-gerel hatırladıklarım çoğunu dipte yakaladım ama bir gerelde % 50 kar ile çıkabildim....diğelerini % 15-20 karlarla çıktım...
İyimser halin ve katkıların daim olsun xxtrader kardeş....
ooo eski ortağım hook da izlemeye geçmiş berkoyu bi koku almıştır kesin :)
haaahaaa sessizlik iyidir üstad birileri gaz verdikçe basıyorlar hisse süper şıııışşşşşttt sessiz
art pıyasada eksi % 2 kapadık :bravo: