Sayfa 175/882 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    Dediğimde haklı mıyım yani xxtrader kardeş?
    ben yeniyim speke güvenerek hisse almadım şirkete güvendim aldım...1 hafta olmadı hissede oluşum....yapacak birşey yok...ben yukarıda ki hedefe bakarım aşağıya pek bakmam... mümkün olduğunca doğru zamanda almaya çalışırım....genel olarak doğru yerlerden aldığımı düşünüyorum.....tam dibi bulmak zor...bende alım zamanı tutar ama satım zamanı ne hikmetse erkenden çıkabiliyorum dayanamıyorum....bu hisse için hedef değerim 7 tl....bu fiyatı bekleyebilir miyim ondan emin değilim...belkide 3 tl üzerinde trenden atlarım....bu şekilde geçen yıl % 100 yapan 5-6 tane hisseden erken atladım....krdmd-thyao-cemas-yunsa-akguv-yayla-gerel hatırladıklarım çoğunu dipte yakaladım ama bir gerelde % 50 kar ile çıkabildim....diğelerini % 15-20 karlarla çıktım...

2. İyimser halin ve katkıların daim olsun xxtrader kardeş....

3. ooo eski ortağım hook da izlemeye geçmiş berkoyu bi koku almıştır kesin

4. haaahaaa sessizlik iyidir üstad birileri gaz verdikçe basıyorlar hisse süper şıııışşşşşttt sessiz

5.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    haaahaaa sessizlik iyidir üstad birileri gaz verdikçe basıyorlar hisse süper şıııışşşşşttt sessiz

bassınlar bakalım gaz fazla olunca gazı alıyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    bassınlar bakalım gaz fazla olunca gazı alıyorlar
    10 kuruş 20 kruş çıkınca gaz oluyorsa işimiz yaş o zaman....ben hissede gaz göremiyorum...gaz isteyen halkbank forumunda görebilir...

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    10 kuruş 20 kruş çıkınca gaz oluyorsa işimiz yaş o zaman....ben hissede gaz göremiyorum...gaz isteyen halkbank forumunda görebilir...

şaka yaptım sende hemen alınıyorsun güzel olacak sen merak etmeeee

8. art pıyasada eksi % 2 kapadık

Sayfa 175/882 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •