Tlf no. 0212 366 89 00
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tlf no. 0212 366 89 00
Telf.no paylatim. Bir zahmet ara sende onu sor. ytd
ben birşey sor demedim zaten..Sadece ironi yapmıştım.
Ayrıca yıllardır hem sözlü hem de yazılı olarak Taliye hanıma soruyorum zaten. Piyasa dinamikleri , arz-talep meselesi , fiata biz karışamıyoruz gibi herkesin bildiği cevaplar dışında şu ana kadar tatminkar bir cevap alamadım..
39,60 a koymuş 9,000 lot mal...sözüm ona tahtayı kitlemiş.
uleyn, dalyanak hasan, senin tahtana orta ölçekli yatırımcı bulaşır mı hiç?
bulaşsa o mal orada kalırmı???
herşeyini yitirdin dalyanak...hemde tüm itibarını...
dalyanak hasanın....dalyanak tahtası...
YTD...
396 kapatmak için baya kastı spk
Boyner den daha tişört bile almam,********ler
Beymen in satış temsilcilerinin fotolarına baktım internetten,sanarsın Private Banking temsilcisi,tabi 10-15bin liraya çanta;3-4bin liraya ayakkabı;1bin liraya tişört;850liraya yelek vs vs.Ulan ipneler madem uçuk fiyata mal satıyosun bilançon niye hep zarar.Vakko,Mavi kar açıklıyor sen hep zarar.Hadi diyelim borcun çok,şu bedelliyi bile ağırdan alıyon.Bedelli parası için BU Boynerin sülalesinin paraya ihtiyacı varsa,bildirim yapsın satış öncesi bi zahmet.Adi herifler dalga geçer gibi son 15gün yüzde1-2 kaldır sabahtan sonra saniyede bas.Kendinize gelin çapulcular.5tllik çapulcu tişörtü giyen patron Beymende Bin liraya tişört satıyor.YTD
Pst. açıklama gelmesi lazım.
Kaçış yok.
Ya bedelli verecek, ya da verecek.
Kaçarsan herkes kaçar.
http://fs5.directupload.net/images/170708/jzy8pos6.jpg
aylık alan satanlar
KAP *** BOYNER PERAKENDE VE TEKSTİL YATIRIMLARI A.Ş. *** BOYP *** İzahname (SPK Tarafından Onaylanan)
SPK Tarafından Onaylanan Sermaye Artırım Başvuru İzahnamesi
İzahname
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 10.03.2017
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Şirketimiz çıkarılmış sermayesinin, 500.000.000TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, tamamı nakden karşılanmak
suretiyle%346,62045oranında bedelli olarak 57.700.000 TL'den 257.700.000 TL'ye artırılmasıkapsamında,Sermaye Piyasası
Kurulutarafından 07/07/2017 tarihinde onaylanan izahname ekte yer almaktadır.
-KAP-
Bunların her şeyi sorun, bedelli sermaye artırımına ilişkin bir açıklama yapmış, 110 sayfa. Minareye göre kılıf ancak bu kadar sayfaya sığdırılabilmiş.
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vay, cibiliyet yoksunu kansız hasan....
endeks'in 101 bin olduğu ve günü %1 yukarıda kapattığı gün,
dalyanak hasan, tahtayı lutfedip dünkü kapanışından kapatmış.
eksi bekliyorduk.....neğatif kansız hasan....
YTD...
İzahnameyi anladığım kadarı ile yasal olarak son gün aldı,şimdi yeni sermayesini tescil ve ilan etmesi için,veya bölünme tarihi için verilen yasal süre ne kadar,bilen paylaşabilir mi,TŞK?
haber düştü. bölünüyoruz. yarın bölündük.. yeni hissler 2 güniçinde hesapta.. 2 ay katılım süresi var..
Bu haberle bile yükseliş yapmadı. Bundan başka elimizde beklenti kalmadı. Ne olacak bu bizim halimiz 😶
Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") 07/07/2017 tarihli yazısı ile, Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin tamamı bedelli olarak 57.700.000 TL'den 257.700.000 TL'ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 200.000.000 Türk Lirası nominal değerli paylara ilişkin izahnamenin onaylandığı Şirketimize bildirilmiştir.
- Pay sahiplerimizin, ellerindeki payların %346,62045'i oranında yeni pay alma hakları bulunmaktadır.
- Yeni pay alma hakları (rüçhan haklarının), izahnamede belirtilen esaslara uygun olarak, 12.07.2017 ile 11.09.2017 tarihleri arasında, 60 gün süreyle kullandırılacaktır.
- Yeni pay alma haklarının (rüçhan haklarının) kullanımında, bir payın nominal değeri 0,01 Türk Lirası olup, 1 lot (100 adet) pay 1,00 Türk Lirası'ndan satışa arz edilecektir.
- Sermaye artırımına ilişkin izahnameye Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'ndan (www.kap.org.tr), Şirketimizin (www.boynerperakende.com) ve halka arzda satışa aracılık edecek Alternatif Menkul Değerler A.Ş.'nin (www.amenkul.com.tr) adreslerindeki internet sitelerinden de ulaşılması mümkündür.
- Yeni pay alma hakkı (rüçhan hakkı)kullanılmasından sonra kalan paylar 2 iş günü süresince nominal değerin altında olmamak kaydıyla borsada oluşacak fiyattan halka arz edilecektir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Ne demek bu şimdi?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/617942
Referans Fiyat
30,083
Referans Alınacak Tarih
12/07/2017
Açıklamalar
Yarın bölünecek hissemiz. 100 lot hissemiz olduğunu var sayarsak yüzde 346 olan bedelli artırım oranına göre yarınki açılış fiyatı 9.63 olur ve 100 Lota 346 TL ödenir.
açılış 30.083 olmaz.
Not: Hesaplama benim bildiğim kadarıyla böyle. Siz yine de kendi hesabınızı kendiniz yapın. ytd.
açılış fiyatı 30.083 olursa ve bizim 100 lotumuz var iken yüzde 346 artırım sonrası 446 hissemiz olacağına göre bu durumda bir anda zengin oldunuz demektir..
Birinci seans ta ki işlem referans fiyatı 30.083 tl Rüçhan hakkı için bu fiyat
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı geceler ustatlar. Bedelliye katılım için oransal olarak ödeyeceğimiz meblağı Nereye ve nasıl aktaracağım konusunda aydinlatirsaniz memnun kalırım. Ya bir durumun sözkonusu olmadığını ifade ettiler. Ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler.
Hayırlı geceler ustatlar. Bedelliye katılım için oransal olarak ödeyeceğimiz meblağı Nereye ve nasıl aktaracağım konusunda aydinlatirsaniz memnun kalırım. Yatırım hesabım isbankasinda. Bankayı aradım bizimle ilgili bir durumun sözkonusu olmadığını ifade ettiler. Ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler.
Bir yere para aktarma gerekmiyor.Bedelli parasının hesabında olması yeter ama sen yinede işlem yaptığın banka yada aracı kurumu arayıp bilgi al garanti olsun
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle bir haber düştü Kap'a
Fiyatı 9.63 olur demiştim, 0,04 kuruş prim yapmış hemen :))
Bedelli*Sermaye Artırımı
BOYP.E %346,62045 Bedelli, Bölünme sonrası Teorik Fiyat: 9,679 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır.)
10.74 den devre kesiciye girdi yüzde 10.95 yukarda iken..
Aylarca düşerken devre kesici neredeydi. Bundan sonra devre mevre dinlemez. Uçuşa hazır olun.. ytd.
İyi günler. Benim 50 lot boyp var.şimdi cep telefonuma mesaj geldi.Bedelli sermaye arttırımına katılmak istemiyorsanız rüçhan kuponlarınızı 05.09 2017 ye kadarsatabilirsiniz.Bedelli sermaye arttırımı kullandırımı 11.09.2017de yapılacaktır.Ben rüçhanları nasıl satıcam.hesapta görünmüyor.Satmalımıyım.rüçhanın fiyatı ile hisse fiyatı toplamı şuanki değerimi veriyor.Bilgi verirseniz sevinirim.
10.50,- 10.60 fiyat aralığına sıkıştı. Israrla birisi satış yapıyor. Kim bu mübarek insan acaba 😎
Bu kadarmış 1130 fiss