A1 Capital sabah yükseltmeye calisiyor. sonra satacagim diye ugraşiyor.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 Capital sabah yükseltmeye calisiyor. sonra satacagim diye ugraşiyor.
4010 da 10k satış var
Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü
Sayın Mosquito
Şİrkete sermaye artırımının neden geciktiğiyle ilgili olarak siz de mesaj attıysanız ve bir cevap aldıysanız forumla payşaır mısınız?TŞK
başka bir forum da okudum. 20 günlük izahname yayınlama süresi dolmuş. bedelli izni spk ca iptal olacakmış. eğer şirket isterse yeniden başvurur ama enaz 4 ay sürer yazıyorlar. eğer doğru ise bedelli seneye kalır. Bu şirketi nasıl etkiler.
Bedelli sermaye artışından önce ana ortak Boyner Grup tarafından şirkete olan borç ödenme koşulu vardı,o gerçekleştirildiğine göre sermaye artışı yapılacak gibi geliyor.Ama eğer iptal edilecekse NEDEN iptal edildiği önemli.Eğer Katarlı ortağa tahsisli sermaye artışı yapılacaksa bence bu olumlu etkiler ve hatta çağrı yükümlülüğü doğabilir,ama diğer taraftan eğer iptal sebebi ortakların finansal sıkıntısı ise bu olumsuz etkiler.Ben bedellinin gerçekleşeceğini düşünüyorum.YTD.
boyner holding her halikarda borcunu ödeyecekti ve gecikmeli de olsa ödedi borcunu boyp.ye. boyner holdingin boyp.ye borcunu ödemesi bedelli yapılacagı anlamına gelmez. Zaten ödenmesi gereken bir borçtu ve ödendi.
Onun dışında bedelli yapılacağının göstergesi olarak katarlı fonun bedelli için yatırması gereken bedelli yapılmadan şimdiden yatırmış olması ve bunun daha önce alınan bir borç için ödendiğinin şirket tarafından kap.a açıklanması bence daha önemli..
Batmış bimeks'in bile yüzde 15 yukarıda oldugu bi borsada boyp.nin hareketlerini mantıkla açıklamak zaten imkansız. Yapılan hareketler ********lik boyutunu çoktan aştı.. An itibarıyla yaklaşık 400 hisse içinde gözaltı pazarı dahil 2017 yılının en çok düşen hissesiyiz. Patron bu senin ve yancılarının eseri...
Yatırımcı İlişkilerine mail atıp da cevap alan varsa paylaşabilir mi?
Arkadaşlar tlf aradım. 10 dak.Sonra beni geri aradilar. Bedelli icin kisa süre içinde olcak dediler. Gayet çok saygıli ve ilgili davrandilar.tnx.
Yer İmleri