Güzel bir haftayı geride bıraktık....
Endeks beklentim doğrultusunda beni şaşırtmadı....Artık hedef 108 binler...
Tire Mondi artan işlem hacmi dolu kademeler ve geldiği nokta...Evet biraz şaşırtıcı bu kadar kısa zamanda beklemiyordum...Bir haberle taçlanırsa (Kapatılan makinenin yeniden açılması-Yeni makine alımı-Makinenin satışı vs) devamı aynı hızla gelecektir.
Üretimden sorumlu Genel Müdür değişikliği bir etki mutlaka gösterecektir....
Mondi'nin hisse veya blok satışını düşünmüyorum. Kağıt ve oluklu mukavva revaçta artarak pazar liderliğini devam ettirecektir.
Pazartesi benzer şekilde bir hareket olursa şirkete sorarlar bir açıklama yapar. Der ki ''olağan dışı fiyat ve miktardaki hareketlerde kamuya açılanmamış bir durum yoktur.''
Peki niye? Bence;
Endeks dolar bazlı oldukça ucuz...
Tire 4. çeyrekte kara geçeceğini düşünüyorum...
Finansman maliyetleri düştü ki bu durum karlara olumlu yansıyacak...
Kurlar şu an stabil ve böyle devam edeceğe benziyor...
Jeopolitik riskler azalıyor...ABD seçimlerine kadar böyle de devam eder...
Çevre atıkları konusunda bilinçlenme artarak devam ediyor....Plastik yerine dönüşümü kolay kağıt türevi malzemeler sürekli gündemde ve artarak devam edecek...
Hisse fiyatımız ve şirket borsa değeri bence yerlerde...Tire Mondi bu günkü borsa değerinde hisselerimi satıyorum dese kapısında kuyruk İstanbul'a uzanır...!!!
Benim ilk durak hedefim ''Şişman Kadın'' seviyesi...Sonrasına sonra bakacağım...
Doğru hisse, sabır ve hedef = KAZANÇ
Entrika, ''Katolik Nikahına Devam Ediyor''
Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez
Haftaya seyahat nedeni ile fırsat buldukça bakarım...Kendimizi artık oldukça maharetli OYMAK beyine teslim edelim...Dönüşte şarap ve çikolata ikram edeceğim kendisine... :) :) :)