Arkadaşlar twitter da Tkk müdürünü sıkıştıralım iki kişi yazıyoruz ertan bey kendisine teşekkür burada bi işe yaramıyo...
Printable View
Arkadaşlar twitter da Tkk müdürünü sıkıştıralım iki kişi yazıyoruz ertan bey kendisine teşekkür burada bi işe yaramıyo...
Gübrefabrikaları yazanı retweetlemiyorum.müdüre yazarsanız katılıyorum.diğeri bana boş geliyor.giricek yatırımcı varsada kaçıyor.müdür sıkıştırılmalı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada yaklaşık 500 şirket var, 450 tanesi yaklaşık fiyatları Endeksin 60 binlerde olduğu fiyatlarda, nasılsa endeks hala 104 binde. Buda çok ilginç, buda bir oyun olsa gerek.
10 Nisan 2017
Tarım Kredi'de 'VIP işe alım' istifa getirdiDaha önce genel müdürün aldığı 100 bin TL'lik maaş nedeniyle uzun süre tartışmaların yaşandığı Tarım Kredi Kooperatiflerinde bu sefer de 'VIP işe alım' sonrasında yaşanan istifa krize neden oldu.
Tarım Kredi Kooperatifi personel alımı başvurusu başladı. Kooperatife bağlı 17 bölge birliğine toplam 500 personel alımı gerçekleştirecek olan kuruluş, ziraat mühendisi, kooperatif görevlisi ve müfettiş yardımcısı pozisyonlarında istihdam yapacak.
Personel alım süreci devam eden tarım sektörünün en önemli kuruluşlarından olan Tarım Kredi Kooperatiflerinin Bulgaristan’daki şirketine genel müdürün talimatı ile çalışan iki kişinin işten çıkartılarak, yerlerine yakını olan nişanlı bir çiftin işe alınmak istenmesi kuruluşta tartışmalara neden oldu. Hiçbir tecrübesi olmayan nişanlı çiftin işe alınmasında ısrar edilince şirketin İcra Kurulu Üyesi Ekrem Eraslan yönetime sert bir dilekçe yazarak istifa etti.
Tarım Kredi Kooperatiflerine sınavla personel alınırken, bağlı şirketlere ise hiçbir sınav yapmadan genel müdür ve Şirket Yönetim Kurulunun kararı ile istenildiği kadar personel alınması mümkün. Tarım Kredi Kooperatiflerinin Bulgaristan’daki Trakya Dış Ticaret şirketine genel müdürün talimatı ile nişanlı bir çiftin işe alınmak istenmesi tartışmaların yaşanmasına neden oldu. Bu alıma şirketin İcra Kurulu Üyesi Ekrem Eraslan, şirketin personel ihtiyacının bulunmadığını ve bu personel alımının şirketin mali yapısına sıkıntı vereceğini belirterek karşı çıktı. Ancak, alım konusunda ısrar edilince bir istifa dilekçesi vererek görevinden ayrıldı.
Böyle onurlu insanlar da var. Fakat... Ülkemiz de bu tip insanlar ödüllendirileceği yerde, görevden alınan TKK eski müdürüne kazanılmış hakların yanında 4 maaş teşvik veriliyor..!
Hayır sasa gibi hektaş gibi endeksin çok üstünde getiriler getiren kağıtların endeksin 3-4 katı düşmesi normalde sen ne prim yaptında bugün bu kadar düşüyorsun adi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
E devletten hangi bölğmünden giriş yapıp katılıyoruz ortak biraz detay verirmisin
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu tip beceriksiz yöneticilerle yola çıkınca yatırımcı korkuyor.....dövizde her yükseliş hisseye olumsuz yansıyor....fosfat yatırımı dedik dilimizde tüy bitti bu tip döviz dalgalanmalarından dayak yememek için.....yemeden fırsat gelir mi yatırıma...