Sayfa 350/928 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. abd iran ile nükleer anlaşmayı bozmaktan bahsediyor....bizde 100 yıl önce yaptığımız ankara anlaşmasını ve lozanı gündeme getirip bu anlaşmayı bozalım....bu bize örnek olsun...ankara anlaşması ile musul kerkük verilmiş şartlı....

2. Şu kağıda bak ya endeks yükselirken gram tepki yok geri gelirken patır kütür.Allahım sabır ya

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Şu kağıda bak ya endeks yükselirken gram tepki yok geri gelirken patır kütür.Allahım sabır ya

tepki nasıl olsun ortak yatırımcı somut bir rakam hikaye göremiyor.....ben bugün açıkçası çıkmak istedim çıkamadım 3,80 üzerinde geç karar verdim ama ilerleyen saatler kafayı takarsam 3,70 den de çıkarım gerekirse....bu adi yönetime artık tahammülüm yok...

4.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    O değilde bist %3 eksideyken gübrenin kapanışı hayret ettirdi.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Arkadaşlar demek ki teknik bir arızadan dolayı pazartesi günü satacaklarını satamadılar ki bugün fazlasıyla satıyorlar hayret etmem pek uzun sürmedi.
    Gübre yine bildiğimiz gibi borsadan daha fazla düşüyor.

5. Kitapsız % 5 aşağıda kitapsız

6. Borsaya davet edip milleti ve parasını burada hırsızlara caldiranlar, hirsizlara çanak tutan yönetimdeki hainlere ses çıkarmayan siyasiler secim geldi oy isterler simdi, vatan millet olur adida, bunlara göz yumup milleti soyan ve soyduranlar hangi yüzle oy istiyorlar bilmiyorum.yazıklar olsun hepsine, benim gözümde bunlar vatan hainidir. Hic bir farkı yok bunların hainlerden

7. Yarın genel kurul var saat 10 da..........................

Yatırımcı arkadaşlara duyrulur.....

E-devlet şifreniz varsa e genel kurula katılabilirsiniz soru sorabilirsiniz...........................

28.03.2018 23:57

***GUBRF*** GÜBRE FABRİKALARI T.A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )

Özet Bilgi 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır

Genel Kurul Çağrısı
    Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
    Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2017
    Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2017
    Karar Tarihi 28.03.2018
    Genel Kurul Tarihi 03.05.2018
    Genel Kurul Saati 10:00

8.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Borsaya davet edip milleti ve parasını burada hırsızlara caldiranlar, hirsizlara çanak tutan yönetimdeki hainlere ses çıkarmayan siyasiler secim geldi oy isterler simdi, vatan millet olur adida, bunlara göz yumup milleti soyan ve soyduranlar hangi yüzle oy istiyorlar bilmiyorum.yazıklar olsun hepsine, benim gözümde bunlar vatan hainidir. Hic bir farkı yok bunların hainlerden
    En yenisi TLMAN da oldu. Başbakan bile olumlu görüş sundu. Sonuçta ne oldu. Halka çok güzel arz ettiler.
    Bunca sene ekonomi diyerekten oy verdim bunlara ama artık kral çıplak olduğunu gördüm.

Gübretaş ise ülkenin nasıl yönetildiğinin küçük resmidir.

Yatırımcı soygunu artık arsızca yapılıyor ve saymaya kalksan yönetimde olan onlarca müdür sıfatlı kişilerden bir tanesi de insafa gelip yeter bu soygun demiyor.

Sayfa 350/928 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •