Burgan hesabı olmayan biri başvursa da öğrensek şu ürünü :)
Bana mt, dijitale geçerseniz artık orası ile çalışıyorsunuz dedi
Printable View
Yapay zeka botlar devreye girerse onların iletişimini çözmek zor olabilir.
Geçmiş tarihte 2 adet yapay zeka botu gizli iletişim için online bir savaş oyununun içine girip (örneğin call of duty, battlefiled) oradaki sanal karakterler üzerinden oyun içinde buluşup oyundaki duvarlarlara kurşun sıkarak kurşunların duvarda isabet aldığı yerler ve atış sıklığı üzerinden epey detaylı bir şekilde haberleştikleri tahmin ediliyormuş.
İletişimin ispatı neredeyse imkansız, zira kurşunların duvarda bıraktığı iz ve konumunun yüz binlerce online oyuncu içinde kayıt edilmesi ve incelenmesi mümkün değil.
Her ikisiyle aynı anda çalışılmıyor. Dijital daha yüksek oran veriyor. Bugün arkadaşa 32 gün 29.75 verdi 150k ya. Tabela oranına takılmayın pazarlığa açık.
Üstadım haklısın ama ben o dayağı yememek için olaya şöyle bakıyorum: Yatırım tutarımı alıyorum dört ayrı parçaya bölüyorum.
1)TL Mevduat
2)Döviz Mevduat
3)Döviz Yurtdışı Mevduat (Haliyle Düşük Faizli)
4)Yastıkaltı
Ülkedeki-Yurtdışındaki gelişmelere(risk, faiz vs.) göre de bunların oranlarını değiştiriyorum. TL mevduatta yüksek faizi verene direk giderken, dövizde bugün canlı para istediğimde hemen ulaşabileceğim bankalara daha düşük oranlarla yatırabiliyorum. tL- döviz iniş çıkışlarını da yapabildiğim kadar alım-satım fırsatı olarak değerlendirmeye çalışıyorum. Bence bütün faizler yukarı gitsin, hem TR'de hem Dünya'da, yani benim hesabıma öyle geliyor :)