Telefonda gerçek bir kiþi ile pazarlýk ediliyor olmasý çok iyi.
Peki bu kiþi size atanan ve daha sonradan deðiþmeyen bir mt mi oluyor?
Eðer böyle bir þey yaparlarsa epey devrimsel olur. Zira þube ile tamamen ayný koþullarý dijitalde saðlamýþ olurlar.
Bence müþteri temsilcisi ile saðlanan organik bað çok önemli. Dijital bankacýlýðýn tamamý bu baðý kopardýðý için bence topal kalýyorlar.
Ben sonuçta bankaya bakmam ,müþteri temsilcisine bakarým. Benim en büyük sermayem insan, ben insan biriktiririm.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Evet ilk defa hesap açtýrdým. Bayadýr aklýmdaydý þube biraz uzakta olduðu ve birazda üþendiðim için acmamamistim hesap. Dijital görünce baþvurdum internet sayfasýndan ertesi gün hesap açýldý. Hesap açýldý ama para aktarmamýþtým 2 gün sonra müþteri temsilcisi aradý. Pazarlýk müþteri temsilcisiyle yapýlabiliyor þimdilik. En para ve ceptetebten biraz farklý bu acýdan size özel oran olabiliyor internet sitesinde gösterilen oranlar dýþýnda.
dijitale internetten baþvurdum 5 dk sonra müdürlük aradý mt yönlendiriyorum dedi, 5 dk sonra mt aradý. Þimdi öðle yemeðindeyim yemekten sonra geliyorum imzanýzý almaya dedi. Çok hýzlýlar...
Aktif'in telefonla verdiði bugün ki teklifi 500+ 32 gün/32,5 oran. 90 gün/33 oran.
Eðer þubedeki MT’mi dijitalde de seçebiliyorsam efso olur...
Yer Ýmleri