Valla böyle giderse sadece robot değil baya daha işlemim buraya geçer çok güzel maşallah.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Valla böyle giderse sadece robot değil baya daha işlemim buraya geçer çok güzel maşallah.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni müşteriler borsaya giren yeni yatırımcılar içinde çok güzel olmuş. Videoda karlar FAVÖK satışlar gibi bir sürü veri var böylece şirketleri daha detaylı inceleyip daha güvenli yatırımlar yapılabilir.Diğer kurumlardan da müşteri çekmek için güzel bir reklam olabilir bu yeni uygulama.Ben şuanki uygulama ile alakalı şikayetlerimi müşteri temsilcime iletmiştim. Böyle güzel uygulama kullanırsamda memnuniyetimi iletirim. Emeği geçenleri tebrik ederim. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılıyorum size sayın balıkadam yüzeysel anlık veri ücretsiz buna fintables uygulamasından kar bilanço satış gibi temel verileri de ücretsiz verirse güzel olur. İnsanların anında kar FAVÖK satış vb gibi rakamlara ulaşması cezbedici bence. Genel müdür birkaç önemli konudan bahsetmişti biri oluyor darısı diğerlerinin başına. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tacirlerdeki arkadaş şirketi alacak galiba :)