Sayfa 352/556 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. Valla böyle giderse sadece robot değil baya daha işlemim buraya geçer çok güzel maşallah.
     Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    https://twitter.com/hilmibozdag_/sta...52544646934529

info trade yeni uygulama...
    muazzam bir uygulama geliyor.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Valla böyle giderse sadece robot değil baya daha işlemim buraya geçer çok güzel maşallah.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yeni müşteriler borsaya giren yeni yatırımcılar içinde çok güzel olmuş. Videoda karlar FAVÖK satışlar gibi bir sürü veri var böylece şirketleri daha detaylı inceleyip daha güvenli yatırımlar yapılabilir.Diğer kurumlardan da müşteri çekmek için güzel bir reklam olabilir bu yeni uygulama.Ben şuanki uygulama ile alakalı şikayetlerimi müşteri temsilcime iletmiştim. Böyle güzel uygulama kullanırsamda memnuniyetimi iletirim. Emeği geçenleri tebrik ederim. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Yeni müşteriler borsaya giren yeni yatırımcılar içinde çok güzel olmuş. Videoda karlar FAVÖK satışlar gibi bir sürü veri var böylece şirketleri daha detaylı inceleyip daha güvenli yatırımlar yapılabilir.Diğer kurumlardan da müşteri çekmek için güzel bir reklam olabilir bu yeni uygulama.Ben şuanki uygulama ile alakalı şikayetlerimi müşteri temsilcime iletmiştim. Böyle güzel uygulama kullanırsamda memnuniyetimi iletirim. Emeği geçenleri tebrik ederim. Ytd

Tüm bunlar ücretsiz mi ücretli mi olacak acaba. Ücretsiz olacaksa çok müşteri çeker gerçekten. Şayet ben infoya geçtikten sonra sırf yüzeysel anlık ücretsiz uygulama için çevremde en az 5 kişiyi info ya geçmeleri için ikna ettim.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Tüm bunlar ücretsiz mi ücretli mi olacak acaba. Ücretsiz olacaksa çok müşteri çeker gerçekten. Şayet ben infoya geçtikten sonra sırf yüzeysel anlık ücretsiz uygulama için çevremde en az 5 kişiyi info ya geçmeleri için ikna ettim.
    Sanirsam bu sirkete biraktigin komisyon orani ile degisiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by udem Yazıyı Oku
    Sanirsam bu sirkete biraktigin komisyon orani ile degisiyor.
    İnfo halihazırda sunduğu programda anlık fiyatlar ve bazı temel veriler ücretsiz. Buna bazı ek özellikler (bilanço vb) ekleyip ücretsiz yaparlarsa güzel olur çok müşteri çeker. Bunu demek istemiştim.

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    İnfo halihazırda sunduğu programda anlık fiyatlar ve bazı temel veriler ücretsiz. Buna bazı ek özellikler (bilanço vb) ekleyip ücretsiz yaparlarsa güzel olur çok müşteri çeker. Bunu demek istemiştim.
    Katılıyorum size sayın balıkadam yüzeysel anlık veri ücretsiz buna fintables uygulamasından kar bilanço satış gibi temel verileri de ücretsiz verirse güzel olur. İnsanların anında kar FAVÖK satış vb gibi rakamlara ulaşması cezbedici bence. Genel müdür birkaç önemli konudan bahsetmişti biri oluyor darısı diğerlerinin başına. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Olabilir hocam arayuzu cok kullanisli olmadigindan ben pek kullanmiyorum.

8. Tacirlerdeki arkadaş şirketi alacak galiba

Sayfa 352/556 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •