Valla böyle giderse sadece robot deðil baya daha iþlemim buraya geçer çok güzel maþallah.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla böyle giderse sadece robot deðil baya daha iþlemim buraya geçer çok güzel maþallah.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni müþteriler borsaya giren yeni yatýrýmcýlar içinde çok güzel olmuþ. Videoda karlar FAVÖK satýþlar gibi bir sürü veri var böylece þirketleri daha detaylý inceleyip daha güvenli yatýrýmlar yapýlabilir.Diðer kurumlardan da müþteri çekmek için güzel bir reklam olabilir bu yeni uygulama.Ben þuanki uygulama ile alakalý þikayetlerimi müþteri temsilcime iletmiþtim. Böyle güzel uygulama kullanýrsamda memnuniyetimi iletirim. Emeði geçenleri tebrik ederim. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katýlýyorum size sayýn balýkadam yüzeysel anlýk veri ücretsiz buna fintables uygulamasýndan kar bilanço satýþ gibi temel verileri de ücretsiz verirse güzel olur. Ýnsanlarýn anýnda kar FAVÖK satýþ vb gibi rakamlara ulaþmasý cezbedici bence. Genel müdür birkaç önemli konudan bahsetmiþti biri oluyor darýsý diðerlerinin baþýna. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tacirlerdeki arkadaþ þirketi alacak galiba![]()
Yer Ýmleri