Akşam seansına reverse alış emri yazdığım seviyeleri yazsam çarşı çok kötü karışır.
Printable View
Akşam seansına reverse alış emri yazdığım seviyeleri yazsam çarşı çok kötü karışır.
69a pis döşemiş herif.
Bak, son günlerde başarılı trade lerin oldu..bir özgüven patlaması yaşıyorsun..daha 3 gün önce çizgisini bozmayan filan dedin, eyvallah...saydığım birisin de diyorsun..teşekkürler.
Ama, 40 yılın başı birine iltifat ettim..sık yapmam biliyorsun...hem kendin de yazıyorsun..bilgili biri diye...ben de bir şeyler öğrendim dedim...emlak, dolar vs görüşlerini biliyorum...hatta beraber rakı sofrasına oturmuşluğumuz da var..yani bire bir tanıdğım da biri...sen neden bu kadar uzattın mevzuyu.
Geçen gün gaz veriyorsun dedim..demediğini bırakmadın...sen farkında olmayabilirsin, ama poz alınca çok inanıyorsun, son günlerde başarıl olduğun için de abarttığının farkına varmıyorsun belki.
Bu arada, şu faiz artışı olmasaydı, dolartl ne olurdu Allah bilir...indirime rağmen buralardaysa...demek ki, faiz kararı olmasa, borsamız şu an çok kötü bir durumda olabilirdi.
özetle, gaza gelmemek lazım diyeyim yine.
yahu son günlerde falan böyle değilim ben
birkaç anlık yazmıyorsun falan diye laf atan oldu
son günlerde o nedenle anlık vs veya maliyet gösterme ihtiyacı duydum
onuda anlamıyorsun anlamadığın şeyler içinde anlaşamıyoruz.
öyle özgüven patlaması falan yaşadığım yok
kaçkerede söylemişimdir burda anlık yazmak poz paylaşmak vs saçma diye :)
ama laf sokmaya çalışan oluncada böyle oldu
yoksa umrumda değil yani burda poz paylaşmak.
inadına zevkine zarara poz kapayımda rahatlayın diye zararına poz kapamışlım var cauti fotosunuda atmıştım :he:
poz kardayken yazdım hemde onu . zarara geçmesini bekledim.
tartışmak istemiyorum herkesten özür diliyorum
anlamadığın meseleler için tartışıyorsun
Şey yırtık dondan çıkar gibi
ben dün ne yedim onu hatırlamıyorum:)
bana sorarsan bir şey ispatlamak zorunda değilsin...eski şekilde devam etmeni tercih ederim, yeni halini sevmedim:)
anlaşamamamızın sebebi şu..sen bir trader olarak çok kısa vadeli bakıyorsun, ben ise en azından haftalık bakıyorum...bak makas yine eski yerine geldi..pardon, şöyle demem lazımdı, teorik fiyata göre iskontosu aynı noktaya geldi:)
Dünkü makas bak bugünkü makas bak, alemsin pala :he:
müşteri mi yok