Sayfa 350/999 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dolar konusunda rummenige ve karakemali tek geçerim.

o kadar diyim

siyasi görüşleri falan birşey değilde

bilse tebrik ederdik ama öyle goy goy yaptılarki
    vay anasını...dolar başlığına hayatta girmişliğim yok...senin de her başlıktan haberin var..bir de kim ne yazmış, kim ne etmiş historical olarak hafızada sonra bir de forumda mesai yapmıyorum diyorsun, yapsan ne olurdu düşünemiyorum
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dolar konusunda rummenige ve karakemali tek geçerim.

o kadar diyim

siyasi görüşleri falan birşey değilde

bilse tebrik ederdik ama öyle goy goy yaptılarki
    Siyasi görüş ile yatırım yapan ve para kazanan sadece o siyasi örgütün içinde olanlardır.
    Bizim gibi dışarıda kalan normal halkın finans açısından daha profesyonel düşünmesi lazım.
    Kafasına 5 kilo jöle sürüp binlerce dolar maaş alıp konuşanları dinlersen donunu alırlar...
    Zaten o adamların maaşlarda bu şekilde çıkıyor.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    rumenige tam bir beyinsiz 2.80 de doalr düşecek demeye başladı halen diyor alikemal ne dediğini bile bilmiyor
    ayhan başkan sen daha iyi bilirsin bunları

dolar topicini en iyi sen takip ediyorsun

short suç değil sonuçta ne görüşünde olursan ol para kazanıyorsan sıkıntı yok

ama böyle goy goy yapıyorsan hergün ozaman kusura bakma yüzüne vururlar bunada alınmayacaksın

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    SISE de iş yatırımın satıcı olması iyi değil. 8 lira hedef gösteriyorlar ama mal satıyorlar.
    Kısa vadede o şekilde, seneye durum çok farklı olur. Geçen sene MSCI ufak şirketler listesinden çıkarılmıştı, geçen de TAVHL büyük şirketler şistesinden çıktı galiba.

Listeye Türkiye'den girebilir. Bir de önemli oyuncularda mutlaka hisse alıyor büyük global kapital. Yabancı ortaklık vs denmişti, o tip potansiyel olabilir. KDV vs nedeni ile avantaj da sağlayacak diye tahmin ediyorum. Transfer fiyatlaması nedeni ile her kese aynı fiyattan soda vs saterken artık diğer tüketici firmalara daha yüksekten soda satabilir, deterjan ve diğer bir kaç cam üreticisi var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    napiyo bu palaya 1 saattir hiç ekşın yok.. tuzu yiyince kafaya ayılamadı galiba...
    son 15 dk iyi izlemek lazım

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    vay anasını...dolar başlığına hayatta girmişliğim yok...senin de her başlıktan haberin var..bir de kim ne yazmış, kim ne etmiş historical olarak hafızada sonra bir de forumda mesai yapmıyorum diyorsun, yapsan ne olurdu düşünemiyorum
    cauti iki başlık takip ediyorum biri burası. diğeride nadiren dolar topici.

aslında oraya reha abinin esprilerini okumaya giriyorum desem yeridir.

ama zamanında öyle bir abandılarki topicde bu iki saydığım isim

böyle gece gündüz yani görmemen imkansız. sürekli short short. işte uçuyoruz kaçıyoruz haberleri anladın sen

görmemen elde değil.

o nedenle bu konuda benimle tartışma

bilmediğin birşey için.

karakemal bilgili biri benim açımdan. ama insanlar hata yapar.

sende okuduğum saydığım birisin

ama bu konuda benle tartışmasan iyi olur.

ben doğru bildiğimi yazarım çünkü.

7. Yabancı bir sonraki TCMB toplantısı ve ABD seçimini bekler bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kısa vadede o şekilde, seneye durum çok farklı olur. Geçen sene ufak ülkeler listesinden çıkarılmıştı, geçen de TAVHL büyük şirketler şistesinden çıktı galiba.

Listeye Türkiye'den girebilir. Bir de önemli oyuncularda mutlaka hisse alıyor büyük global kapital. Yabancı ortaklık vs denmişti, o tip potansiyel olabilir. KDV vs nedeni ile avantaj da sağlayacak diye tahmin ediyorum. Transfer fiyatlaması nedeni ile her kese aynı fiyattan soda vs saterken artık diğer tüketici firmalara daha yüksekten soda satabilir, deterjan ve diğer bir kaç cam üreticisi var.
    Evet orta -uzun vadede katılıyorum. Alım için bekledim ama fiyat şu an için yüksek geldiği için henüz almaya başlamadım.
    Yoksa özellikle birleşme sonrası tam bir dev oldu. SODA zaten çok güç katacak.

Sayfa 350/999 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •