Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yarını da globalde artıda atlatabilrsek sert yükseliş beklerim. VIX iyi düştü. Ustadim bu bir tesaduf olamaz Bayrama denk gelmemiz iyi oldu bu surecte
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Bunlar varya bunlar. Parayı yemeyi bilmezler. Mert kaçak internet kullanıyormuş zaten. Bende kullandım bedeva wifi :kmk:
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yarını da globalde artıda atlatabilrsek sert yükseliş beklerim. VIX iyi düştü. Msci Turkey etf bile artıya geçecek :kmk:
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Bunlar varya bunlar. Parayı yemeyi bilmezler. Mert kaçak internet kullanıyormuş zaten. Opel mokkaci mert sanirim bu kisi 🤭
Alıntı: Originally Posted by Webster Opel mokkaci mert sanirim bu kisi 🤭 Abi İnvesting'te kullanıcı adın ne :kmk:
Alıntı: Originally Posted by aydinc Bende kullandım bedeva wifi :kmk: Hayatınız beleş sizin...
Alıntı: Originally Posted by aydinc Abi İnvesting'te kullanıcı adın ne :kmk: İnvestingdeki adim Aydinc
Alıntı: Originally Posted by Webster İnvestingdeki adim Aydinc Odas VESTL vesbe Özellikle beğendiğim kağıtlar Tavsiye olamaz haaa ona göre :kmk: