Originally Posted by aydinc Pazartesi için BIST tahminleri alalım 'yataya yakın hafif yükseliş' gibi tahminler geçersizdir Şimdiden belirteyim aydın herkesi bir birine düşürüyorsun.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by aydinc Pazartesi için BIST tahminleri alalım 'yataya yakın hafif yükseliş' gibi tahminler geçersizdir Şimdiden belirteyim Yataya yakin sert alicili nasil aslanim?
Originally Posted by Market Soul Halk plajına giden milyonluk adam... Plajda bira icmeyi luks sayan adam Ayrica bira da marketten alinip kagida sarili goturulmus olacak 🤭
Originally Posted by Webster Yataya yakin sert alicili nasil aslanim? Hasan abi WhatsApp'a gelsene
Ben de yataya yakın çok sert acılı pardon satıcılı diyorum.
Originally Posted by Webster Yataya yakin sert alicili nasil aslanim? Yarını da globalde artıda atlatabilrsek sert yükseliş beklerim. VIX iyi düştü.
Originally Posted by Webster Plajda bira icmeyi luks sayan adam Ayrica bira da marketten alinip kagida sarili goturulmus olacak Bunlar varya bunlar. Parayı yemeyi bilmezler. Mert kaçak internet kullanıyormuş zaten.
Originally Posted by aydinc Hasan abi WhatsApp'a gelsene Geldim oradayim zaten Sen nerdesin Koseyi donunce kampus menunun onundemisin yine
Forum Rules
Yer İmleri