en ağar ifadeyi TH kullandı davet aldı ..:)
ben boşa yorma kendini diyorum ..Adana'ya gidecek olsam il sınırında sopayla bekler:)
Printable View
en ağar ifadeyi TH kullandı davet aldı ..:)
ben boşa yorma kendini diyorum ..Adana'ya gidecek olsam il sınırında sopayla bekler:)
neyse ben kaçtım ..çivisi çıktı iyice topiğin ..admin dalacak şimdi sopayla
Sayın Pozitif; konu ana paragrafın dışına çıkıyoda çıkıyo...Mümkün olduğunca dikkatli yazıyorum yine de çıkıyor.Bende kaçıyorum.Sanirım dunyada HERKES HAKLI😊YTD
dur bir dakika ne demek konu dışına çıkıyor çamur at izi kalsın yok öyle
önce hakkımı ver yazışmalarım ortada elimde hisse varken de en ağır ithamları kullanıyordum buna
mendebur gudubet hatta kumar aracı olduğunu anlatmak için haltcoin ismini takmıştım
sen demiyormuydun hatta senin cümlelerin elinde olan hisseyi niye kötülüyorsun diye kızmıyormuydun
herkesin içinde doğruyu söyle taş atıp kaçma öyle
kimse bana hisseyi sattıktan sonra söylemin değişti diyemez :rtfm:
evet yine söylemlerimi haklı çıkaracak rakamlar seans sonuna doğru garan artıda bu mendebur %3 ekside
hadi bakalım biri çıksın anlatsın bize herggün yaşanan bu ibn..liği
burdan ne gibi bir olumlu görüş çıkartılabilir
istatistikçiler teknikçiler grafikerler üstadlar buyrun açıklayın
ortada olumlu bir durum varda bizmi haksızlık ediyoruz hisseye
Sayin pozitif; hafızam senin ki kadar güçlü degil.50 yaşindayim ama yine kalbini göstermişsin.İnsan yanilir degil mi? Yanildim diyeyim,özürdileyeyim.Büyüksün gardaş diyeyim yeter mi?
Konunun özüne dönelim.13 ten sattın.SENİ TEBRIK ETTIM-ETTİK .Hissen KALMADI.Küçük yatırımcıyida hisseni ne zaman sattın bilmiyorum ama diyelim 4 ay olsun sattın ve UYARDIN.ŞIMDİ LÜTFEN BU TOPİĞE HİSSESI OLMAYAN BİRİSİ OLARAK ELVEDA ETMEN SENİN İÇİN GURURLU OLMAZ MI?YTD