Sayfa 352/651 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    en ağar ifadeyi TH kullandı davet aldı ..

ben boşa yorma kendini diyorum ..Adana'ya gidecek olsam il sınırında sopayla bekler

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,012
    neyse ben kaçtım ..çivisi çıktı iyice topiğin ..admin dalacak şimdi sopayla

Sayın Pozitif; konu ana paragrafın dışına çıkıyoda çıkıyo...Mümkün olduğunca dikkatli yazıyorum yine de çıkıyor.Bende kaçıyorum.Sanirım dunyada HERKES HAKLI😊YTD

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın Pozitif; konu ana paragrafın dışına çıkıyoda çıkıyo...Mümkün olduğunca dikkatli yazıyorum yine de çıkıyor.Bende kaçıyorum.Sanirım dunyada HERKES HAKLI��YTD
    dur bir dakika ne demek konu dışına çıkıyor çamur at izi kalsın yok öyle
    önce hakkımı ver yazışmalarım ortada elimde hisse varken de en ağır ithamları kullanıyordum buna
    mendebur gudubet hatta kumar aracı olduğunu anlatmak için haltcoin ismini takmıştım
    sen demiyormuydun hatta senin cümlelerin elinde olan hisseyi niye kötülüyorsun diye kızmıyormuydun
    herkesin içinde doğruyu söyle taş atıp kaçma öyle
    kimse bana hisseyi sattıktan sonra söylemin değişti diyemez

evet yine söylemlerimi haklı çıkaracak rakamlar seans sonuna doğru garan artıda bu mendebur %3 ekside
    hadi bakalım biri çıksın anlatsın bize herggün yaşanan bu ibn..liği
    burdan ne gibi bir olumlu görüş çıkartılabilir
    istatistikçiler teknikçiler grafikerler üstadlar buyrun açıklayın
    ortada olumlu bir durum varda bizmi haksızlık ediyoruz hisseye

Sayin pozitif; hafızam senin ki kadar güçlü degil.50 yaşindayim ama yine kalbini göstermişsin.İnsan yanilir degil mi? Yanildim diyeyim,özürdileyeyim.Büyüksün gardaş diyeyim yeter mi?
    Konunun özüne dönelim.13 ten sattın.SENİ TEBRIK ETTIM-ETTİK .Hissen KALMADI.Küçük yatırımcıyida hisseni ne zaman sattın bilmiyorum ama diyelim 4 ay olsun sattın ve UYARDIN.ŞIMDİ LÜTFEN BU TOPİĞE HİSSESI OLMAYAN BİRİSİ OLARAK ELVEDA ETMEN SENİN İÇİN GURURLU OLMAZ MI?YTD

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by ROULETTE Yazıyı Oku
    Bu borsa çökecek diyenler siz kağıt alıyor musunuz hiç. Yoksa bu caddelerde banklarda oturan yaşlı dayılar gibimisiniz
    naptın yedin mi ekmeğini ? banktayım hala ))

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayin pozitif; hafızam senin ki kadar güçlü degil.50 yaşindayim ama yine kalbini göstermişsin.İnsan yanilir degil mi? Yanildim diyeyim,özürdileyeyim.Büyüksün gardaş diyeyim yeter mi?
    Konunun özüne dönelim.13 ten sattın.SENİ TEBRIK ETTIM-ETTİK .Hissen KALMADI.Küçük yatırımcıyida hisseni ne zaman sattın bilmiyorum ama diyelim 4 ay olsun sattın ve UYARDIN.ŞIMDİ LÜTFEN BU TOPİĞE HİSSESI OLMAYAN BİRİSİ OLARAK ELVEDA ETMEN SENİN İÇİN GURURLU OLMAZ MI?YTD
    ben sana laf anlatmaktan yoruldum o zaman kimseye taş atma negatif yorumları da okuma insanı çileden çıkarıp sonrada özür diliyorsun tamam kötü niyetli değilsin ama bunu hep yapıyorsun hafızayla ne ilgisi var sen 50 bende 45 yaşındayım daha yaşlanmadık ne alaka

Sayfa 352/651 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •