Ankarada öyle su ücreti elektrikten fazla. En iyisi elektriğe yüzde 100 zam yapmak.
Printable View
CHP siyasal islamcılarla tetikçi yanaşmalarına 500 lük ve 1000 lik banknotların basılması için baskı yapmalı 10 000 lira emekli maaşını almaya giden moruklar aldıkları maaşlar ceplerine sığmıyor 40 50 binlira maaş alanlar bankaya neyle gidiyorlar merak ediyorum ya pazar çantası yada market poşetleriyle gidiyorlardır maaşlarını alan morukların cepleri şişiyor gaspçılara göz kırpıyor partide kimsenin aklına gelmiyor bizim gibi sıradan insanlar düşünüyor onlar düşünmüyor ibb nin ulaşıma yapılan yüzde 13 lük zammı yetersiz buluyorum tüikin şipariş enflasyonu baz alınmalıydı siyasal islamcıların boğmaya çalıştıkları bu dönemde akıllı düşünmek zorundalar bu zammın siyasal islamcılarla tetikçilerinin zammı olduğunu sokağın aklı ermeyen zevatın kafalarına yerleştirmeliydiler zeka hayat kurtarır
Adamlar cami mimarisiyle bar yapmış
Hemde Antalya'da
Sakami bu,? İslam'la alay etmek değilde nedir bu,?
https://www.instagram.com/reel/C7uf6...JhNm5sd2s4eQ==
Türkiye’de kişi başına et tüketimi 37 kilo .
Buna tüm et türleri dahil tabi sanırım.
O banka sizin orada var bizim orada yok değil ki
Aslında mesele o bankanın böyle bir kurları verebilmesine parmak basmak istedim ben .
Bu verebiliyorsa diğerleri neden veremiyor mesele tom da o kadar cazip olmasa da 20-25 kuruş farkla satıyor . Demek ki öyle bir caydırıcılık yok ki bunlar yapabiliyor yada küçük bankalar diye daha serbestler bilemiyorum