-

Originally Posted by
cihangirkonya
DONUMUZA göz diktiler abeyyyyy

Originally Posted by
ayhan53
Yasal olmaması lazım

Originally Posted by
hkm
Bence ahlaken de uygun değil.ama seediyorlar işte.yapacak bir şey yok.
İcra İflas Kanunu md. 82/1-3'e göre; Borçlu ve aynı çatı altında yaşayan aile bireyleri için gerekli eşya satılamaz. Bu kapsamda mesela; aile bireyleri için gerekli olan yatak, soba, elbise, mutfak eşyası, perde, koltuk takımı, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, hali gibi ev eşyaları haczedilemez.
bir halt olacağı yok.
-
Koç Grubu habire Akdeniz bölgesinde hastane alıyor. İlerde sağlık turizmi için mi yatırım yapıyor bunlar.
-

Originally Posted by
ayhan53
İcra İflas Kanunu md. 82/1-3'e göre; Borçlu ve aynı çatı altında yaşayan aile bireyleri için gerekli eşya satılamaz. Bu kapsamda mesela; aile bireyleri için gerekli olan yatak, soba, elbise, mutfak eşyası, perde, koltuk takımı, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, hali gibi ev eşyaları haczedilemez.
istisnası saydığınız eşyalar birden fazla mevcutsa haczedilebilir, adamın onlarca donu var belli ki..
-
-

Originally Posted by
cihangirkonya
Artık kime, neye koyacağımı şaşırdım iyice. Ortalık karışık 🫡
Ne yalan söyleyim kahkaha patlattim
-
CHP li belediyelerin daha fazla ümüğünü sıkacaklar. SGK prim borçları ilk adım.
-
Bugün Konya'da ulaşım da su da zamlı ama CHP li belediyelerin ki dile geliyor
-
Konya'dan eğer bir evde üç kişi günlük banyo duş alıyorsa su faturası 1000 TL ye yakın gelir. Konya'da ki halkın çoğunluğun su faturası elektrikten fazla geliyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri