DONUMUZA göz diktiler abeyyyyy
DONUMUZA göz diktiler abeyyyyy
Konyalı çiftçiler hayatının kazığını yediler. Konya için akp dışında Erbakan in oğlu en büyük pastayı alır akp den. Babam gibi üç beş morcuklar hariç akp li kalmadı. Hele hele kundura ayakkabı imalatında çalışanlar nefes bile alamıyor bunlar üç beş sene önce akp şovu yapıyorlardı. Bana göre akp nin oyu %20 bin altına indi inecek böyle giderse
Ben ako nin yapacağı şeyleri ekonomi politikalarını Ayhan başkana sorarım ona göre hareket ederim. İlk aradığım da Kara şimşeği IMF ye rahmet okutacağını söyledi. Şuan her şey benim beklediğim gibi gidiyor. Sene sonuna kadar bedelli askerlik parasını biriktiririrsek oğlan ile ikinci aşamada geçilmiş oluyor. Üçüncü dördüncü planlar hazır. Stoklar yardımıyla ayakta devam ediyoruz bakalım
Bence ahlaken de uygun değil.ama seediyorlar işte.yapacak bir şey yok.
Şuan en iyi muhalefeti şimşek yapıyor. CHP bile bunu beceremezdi. Adam akp nin tüm kan damar yollarının teker teker MK. Yakında damarlarda kan kalmayacak
Bana göre rte şimşeği sevdiği için yada güvendiği için getirmedi başka çaresi olmadığı için getirdi. En yakın zamanda da postayı koyacak. Niye mi derseniz. Eğer şimşekle bir yere varmayı düşünse ekonomiyi düzeltmeye çalışmış olsa yapısal reformları hukukî güvensizlikleri ortadan kaldırır yolunu açardı. Eylül Ekim gibi faizi indirin emirleri yağmaya başlar
Yer İmleri