DONUMUZA göz diktiler abeyyyyy
DONUMUZA göz diktiler abeyyyyy
Konyalý çiftçiler hayatýnýn kazýðýný yediler. Konya için akp dýþýnda Erbakan in oðlu en büyük pastayý alýr akp den. Babam gibi üç beþ morcuklar hariç akp li kalmadý. Hele hele kundura ayakkabý imalatýnda çalýþanlar nefes bile alamýyor bunlar üç beþ sene önce akp þovu yapýyorlardý. Bana göre akp nin oyu %20 bin altýna indi inecek böyle giderse
Ben ako nin yapacaðý þeyleri ekonomi politikalarýný Ayhan baþkana sorarým ona göre hareket ederim. Ýlk aradýðým da Kara þimþeði IMF ye rahmet okutacaðýný söyledi. Þuan her þey benim beklediðim gibi gidiyor. Sene sonuna kadar bedelli askerlik parasýný biriktiririrsek oðlan ile ikinci aþamada geçilmiþ oluyor. Üçüncü dördüncü planlar hazýr. Stoklar yardýmýyla ayakta devam ediyoruz bakalým
Bence ahlaken de uygun deðil.ama seediyorlar iþte.yapacak bir þey yok.
Þuan en iyi muhalefeti þimþek yapýyor. CHP bile bunu beceremezdi. Adam akp nin tüm kan damar yollarýnýn teker teker MK. Yakýnda damarlarda kan kalmayacak
Bana göre rte þimþeði sevdiði için yada güvendiði için getirmedi baþka çaresi olmadýðý için getirdi. En yakýn zamanda da postayý koyacak. Niye mi derseniz. Eðer þimþekle bir yere varmayý düþünse ekonomiyi düzeltmeye çalýþmýþ olsa yapýsal reformlarý hukukî güvensizlikleri ortadan kaldýrýr yolunu açardý. Eylül Ekim gibi faizi indirin emirleri yaðmaya baþlar
Yer Ýmleri