Sute ikidir yapılan zamlar
Firmalara ek maliyetmi getirdi
Komik olmayalim piyasa böyle islemez
10 tl ye aldığım peyniri 20 tl ye aliyom😁YTD
Printable View
Meslegimden dolayı bu sektörü iyi bilirim
Firma civciv asi yem Her şeyi verir
Size kalan iyi bakımdir
Nekadar az kayıpla devreyi tamamlarsaniz
Okadar iyi kazanırsınız.yani işin erbabı olup
Kazanmayan çok azdır talep fazladır bu ise
Bir vet.arkadasim 15 bin.likkumes batirdi
Niye? Işin basinda durmadı önemsemediYTD
3 ay oldu burayi takip ediyorum. Pek bisey yazmisligim yok. 2 haftadir matrix kullaniyorum. Bolca boş vaktim oldugu icin cikis inisleri takip edebiliyorum. Matriksten anlik alan satan takip ederken goruomki biri bi alima baslio sert bi cikis oluo ama diger yandan bos olan kademeleri genellikle iş yatirim oyle bi basioki. Biraksa cikacak kagit. Resmen hayir cikamassin diyor. Cok net bi sekilde tahta sahibi cikmasina engel oluyor. Artik nedeni buralardan mal toplamak mi veya fiyati dusuk tutup kottan cikmak icin cagri fiyatini dusuk tutmak mi. Anlamadim. Diyorumki amaci mal cakmak olsa bence degil tahta sahibi bi cikartir kagidi yukari cikarken mali verir ky ye. Buralardan bu guvensizlikle kimse mallanmaz.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolaplara dayanan kazanır
SM-G955U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm parayı tavuğa gömdüm maliyetim yüksek. Bilançodan hisse başı 3-4 tl artı gelmesi lazım , her sabah tansiyonum çıkıyor .
Ben daha eve yeni girdim. Tavuk bakmasınıda cok iyi bilirim. Zaten işin başında olmayanlar batırdı onlara lafım yok. Benim tesisin maliyeti 3 trilyon civarinda. aylık kazancım 10 bin tl. 100 bin kapasitem var. kış aylarında 100 ton kömür yakıyorum. çünkü aldığınız tavuğun gögüsü kararmasın diye. (göğüs yanığı) . şu anda kömürün tonu 450 tl. elektirik 2 ayda 18 bin tl geliyor. 4 kişi çalışıyor. bu hayvanların altına talaş seriyoruz 25 ton. tonu 650 tl. amortisman giderlerinden hiç bahsetmiyeceğim. Risk faktörünü siz biliyorsunuz . daha bunun cevre mühendisi elektirik mühendisi muhasebesi iş güvenliği paraları var. 2016 yılında sektör kötü iken bizim bakım ücretlerinde indirime gittiler. bizde sektörün durumunun kötü olduğunu bildiğimiz için sesimizi çıkarmadık. 2017 de ise indirimleri geri aldılar. sanki zam yapmışlar gibi görüntü. şimdi durum ortada bilançolar ortada. markette satılan tavuk 6.5 tl yerine 6.7 tl olsa talebi etkiler mi? iste bizim istediğimiz bu sadece.