Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6980 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BANVT - Banvit

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Umarım hakkınızı alırsınız sn. ssgeritoss.
    Ama benim anlayamadığım nokta şu. Sizler fason üretici olarak zor durumdasiniz sizden malı alıp ticaretini yapanda zor durumda (keskinoğlu). Peki kim kazaniyor bu sektörde.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Meslegimden dolayı bu sektörü iyi bilirim
    Firma civciv asi yem Her şeyi verir
    Size kalan iyi bakımdir
    Nekadar az kayıpla devreyi tamamlarsaniz
    Okadar iyi kazanırsınız.yani işin erbabı olup
    Kazanmayan çok azdır talep fazladır bu ise
    Bir vet.arkadasim 15 bin.likkumes batirdi
    Niye? Işin basinda durmadı önemsemediYTD

Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Meslegimden dolayı bu sektörü iyi bilirim
    Firma civciv asi yem Her şeyi verir
    Size kalan iyi bakımdir
    Nekadar az kayıpla devreyi tamamlarsaniz
    Okadar iyi kazanırsınız.yani işin erbabı olup
    Kazanmayan çok azdır talep fazladır bu ise
    Bir vet.arkadasim 15 bin.likkumes batirdi
    Niye? Işin basinda durmadı önemsemediYTD
    Ben daha eve yeni girdim. Tavuk bakmasınıda cok iyi bilirim. Zaten işin başında olmayanlar batırdı onlara lafım yok. Benim tesisin maliyeti 3 trilyon civarinda. aylık kazancım 10 bin tl. 100 bin kapasitem var. kış aylarında 100 ton kömür yakıyorum. çünkü aldığınız tavuğun gögüsü kararmasın diye. (göğüs yanığı) . şu anda kömürün tonu 450 tl. elektirik 2 ayda 18 bin tl geliyor. 4 kişi çalışıyor. bu hayvanların altına talaş seriyoruz 25 ton. tonu 650 tl. amortisman giderlerinden hiç bahsetmiyeceğim. Risk faktörünü siz biliyorsunuz . daha bunun cevre mühendisi elektirik mühendisi muhasebesi iş güvenliği paraları var. 2016 yılında sektör kötü iken bizim bakım ücretlerinde indirime gittiler. bizde sektörün durumunun kötü olduğunu bildiğimiz için sesimizi çıkarmadık. 2017 de ise indirimleri geri aldılar. sanki zam yapmışlar gibi görüntü. şimdi durum ortada bilançolar ortada. markette satılan tavuk 6.5 tl yerine 6.7 tl olsa talebi etkiler mi? iste bizim istediğimiz bu sadece.

3.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Ben daha eve yeni girdim. Tavuk bakmasınıda cok iyi bilirim. Zaten işin başında olmayanlar batırdı onlara lafım yok. Benim tesisin maliyeti 3 trilyon civarinda. aylık kazancım 10 bin tl. 100 bin kapasitem var. kış aylarında 100 ton kömür yakıyorum. çünkü aldığınız tavuğun gögüsü kararmasın diye. (göğüs yanığı) . şu anda kömürün tonu 450 tl. elektirik 2 ayda 18 bin tl geliyor. 4 kişi çalışıyor. bu hayvanların altına talaş seriyoruz 25 ton. tonu 650 tl. amortisman giderlerinden hiç bahsetmiyeceğim. Risk faktörünü siz biliyorsunuz . daha bunun cevre mühendisi elektirik mühendisi muhasebesi iş güvenliği paraları var. 2016 yılında sektör kötü iken bizim bakım ücretlerinde indirime gittiler. bizde sektörün durumunun kötü olduğunu bildiğimiz için sesimizi çıkarmadık. 2017 de ise indirimleri geri aldılar. sanki zam yapmışlar gibi görüntü. şimdi durum ortada bilançolar ortada. markette satılan tavuk 6.5 tl yerine 6.7 tl olsa talebi etkiler mi? iste bizim istediğimiz bu sadece.
    Hocam,

Bu işi biliyorsunuz...
    SPK nın ilgili maddeleri gereğince yazılarım yatırım tavsiyesi niteliği taşıyamaz.
    Hiç kimseye hiçbir şey öğretemem; yalnızca düşünmelerini sağlayabilirim.

4.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    peki sektor suan yuzdesel olarak kimlerin elinde ...

sizin sektor icinde buyuk balik kucugu yutar diyebilir miyiz ?

zararina kimse mal satmaz ...

kaldi ki banvit esas yurt disi satislari karliligi artirdi pazari sadece turkiye degil

son zamanlardaki senpilic rrreeekkllamlarinin artmasini da bi nevi satislarindaki dususten kaynaklandigini dusunuyorum belkide sebebi banvittir reyonlarda banvit en fazla urunu olan marka...

Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    peki sektor suan yuzdesel olarak kimlerin elinde ...

sizin sektor icinde buyuk balik kucugu yutar diyebilir miyiz ?

zararina kimse mal satmaz ...

kaldi ki banvit esas yurt disi satislari karliligi artirdi pazari sadece turkiye degil

son zamanlardaki senpilic rrreeekkllamlarinin artmasini da bi nevi satislarindaki dususten kaynaklandigini dusunuyorum belkide sebebi banvittir reyonlarda banvit en fazla urunu olan marka...
    çoğunluk 2 firmanın elinde. fiyatları bunlar yönlendiriyor. özelden yazarım isimlerini.
    Satışların azalması gibi bir durum sektörde en son düşünülen şey. önemli olan marj.

6.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    çoğunluk 2 firmanın elinde. fiyatları bunlar yönlendiriyor. özelden yazarım isimlerini.
    Satışların azalması gibi bir durum sektörde en son düşünülen şey. önemli olan marj.
    sen bu isin belliki icindesin diye soruyorum.keskinoglunu banvitin ortak olma veya satin alma durumu varmi.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •