bugün kkm dönüşü olacak %16.50 den bağlamıştım onu yansıtmışlar şimdi dolar kurunun açıklanmasını bekliyoruz net rakam ortaya çıkacak bakalım fakirden fukaradan alınan vergilerden ne kadar alıp bana verecekler:)
bugün kkm dönüşü olacak %16.50 den bağlamıştım onu yansıtmışlar şimdi dolar kurunun açıklanmasını bekliyoruz net rakam ortaya çıkacak bakalım fakirden fukaradan alınan vergilerden ne kadar alıp bana verecekler:)
muz yemyeşil olması sorun değil.
al onu serin bir yerde tut bir iki güne kalmaz olgunlaşır.
ayrıca sarı olunca olgunlaşır tatlanır tam tüketim safhası potasyum kaynağı olur.
beneklenmeye kararmaya başladığı an tüketmek sıkıntılı potasyum gidiyor,
şekere dönüşüyor.
Saat 11 kurumdan saat 12'ye kadar yatmış olur..Hazinenin kasasında baya bir hafifleme olur :)]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keşke dediğiniz gibi olsa.sattıkları 128 milyar usd ile bu yazdıklarınızın 10 da 1 i yapılamadı malesef.
Tuik başkanı istifa ettirildi bundan sonra gelecek enflasyonun çok düşük gösterilmeyeceği ne malum. Bu nedenle etkisi sınırlı ve çok kısa vade olurki. Buda TL de olanlara usd alma fırsatı verir görüşündeyim. Saygılar
Faizde duran para hem usd hemde gayrimenkul karşısında fena dayak yedi...KKM kısmen yaranıza merhem oluyor...Geçen yıl benim bölgede 450 bin olan daire şimdi 1.7 milyona çıkmış...Doları bile katlamış gidiyor , Bu spkülasyonun sonu umarım luna coin gibi olmaz:oleyo:
üst limiti %17 belirlemişler kamular 17 veriyor yeni açılana 1 gün bekleyeyim dedim bono çıkarsa belki dolara çakarlar daha aşağıdan açtırırım yada dolara çevririm komple