bugün kkm dönüşü olacak %16.50 den bağlamıştım onu yansıtmışlar şimdi dolar kurunun açıklanmasını bekliyoruz net rakam ortaya çıkacak bakalım fakirden fukaradan alınan vergilerden ne kadar alıp bana verecekler
bugün kkm dönüşü olacak %16.50 den bağlamıştım onu yansıtmışlar şimdi dolar kurunun açıklanmasını bekliyoruz net rakam ortaya çıkacak bakalım fakirden fukaradan alınan vergilerden ne kadar alıp bana verecekler
bir halt olacağı yok.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
 Kıdemli Üye

Kıdemli Üye

Saat 11 kurumdan saat 12'ye kadar yatmış olur..Hazinenin kasasında baya bir hafifleme olur]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
 Yeni Üye

Yeni Üye

Keşke dediğiniz gibi olsa.sattıkları 128 milyar usd ile bu yazdıklarınızın 10 da 1 i yapılamadı malesef.
Tuik başkanı istifa ettirildi bundan sonra gelecek enflasyonun çok düşük gösterilmeyeceği ne malum. Bu nedenle etkisi sınırlı ve çok kısa vade olurki. Buda TL de olanlara usd alma fırsatı verir görüşündeyim. Saygılar
 Gümüş Üye

Gümüş Üye

Faizde duran para hem usd hemde gayrimenkul karşısında fena dayak yedi...KKM kısmen yaranıza merhem oluyor...Geçen yıl benim bölgede 450 bin olan daire şimdi 1.7 milyona çıkmış...Doları bile katlamış gidiyor , Bu spkülasyonun sonu umarım luna coin gibi olmaz
üst limiti %17 belirlemişler kamular 17 veriyor yeni açılana 1 gün bekleyeyim dedim bono çıkarsa belki dolara çakarlar daha aşağıdan açtırırım yada dolara çevririm komple
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri