Sn hocam siz benden oldukça eskisiniz, sitemleriniz gayet normal, saygı duyuyorum. Bir iki arkadaş daha var burada bu şirket hissedarliginda oldukça eski. Kaldı ki bende bir dönem tkcm taşıdım trkcm in sodadaki paylarını sattığı dönem finansallarini duzeltecegini düşüncesi ile. Lakin trkcm bir yürürken anacm iki yürümüştü, sebebide Ciner Grubu kazan tesislerinden soda kulunu ucuza almış olmasiydi. Ve o zamanki pd leri 0.50-055 i geçmiyordu.
Hatta inanılır gibi değil deyip duruyorduk forumunda. Topkapı arazisi ve bir şey nerede bu paralar derken bir türlü açılmıyordu aralar diye diye bugünlere kadar geldik.
Ben şirketi faaliyetlerini kotulemiyorum, olan ne ise onu yaziyorum. Elbet bu devran değişir düzelir. Gönül ister ki çabucak olsun ama döngüsel bir süreç ve oldukca yavaş işliyor. Ha bu şirket başka koşularda baska ülke de olsaydı oldukça farklı olabilirdi. Umarım bu seviyeler geçmişteki zirvelerinin dibidir..
valla ne yazsam ürkerek yazar oldum. Ben önümü göremiyorum, sizler görebiliyorsaniz sorun yok o zaman.. ytd