Printable View
Alıntı: Originally Posted by ada Saat 11 kurumdan saat 12'ye kadar yatmış olur..Hazinenin kasasında baya bir hafifleme olur :)] Alıntı: Originally Posted by ayhan53 14.400 tl %16.50 dan faiz alacaktım sağolsunlar 57.400 tl yatırmışlar hesaba yani hazineden durup dururken 43.000 tl aktarmışlar bana bilmediğim için soruyorum.... -fark aynı gün içnde mi yatırılıyor.... -vadesiz hesaba mı yatırıyor....
Alıntı: Originally Posted by azaz bilmediğim için soruyorum.... -fark aynı gün içnde mi yatırılıyor.... -vadesiz hesaba mı yatırıyor.... Ana para ve normal faiz otomatikman vadesize aktarılıyor. Benim ki sabah 06.30 yatmış. Kkm den gelen kur farkı saat 11 den sonra vadesize yatıyor
Şeker dolara 3 oran verdi daha fazla oran alan arkadaş oldu mu acaba? Teşekkürler
Dxy 102 ye düşmüş ondan kaynaklı düşüş
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca Şeker dolara 3 oran verdi daha fazla oran alan arkadaş oldu mu acaba? Teşekkürler görüşmene ve elindeki rakama bağlı çok yüksekse kamularda 4 e kadar çıkıyor
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 görüşmene ve elindeki rakama bağlı çok yüksekse kamularda 4 e kadar çıkıyor Nerde 4 var.en yüksek vakıf o da 2.65 veriyor.
Alıntı: Originally Posted by blue70 Nerde 4 var.en yüksek vakıf o da 2.65 veriyor. var bi bildiğimiz ki yazıyoruz geçende de birileri aynı itirazı yaptı piyasada neler var yada yalan yazıyoruz kafanıza göre takılın
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 görüşmene ve elindeki rakama bağlı çok yüksekse kamularda 4 e kadar çıkıyor eyvallah ba$kan, halk 3 verdi benim meblağ ufak sanırım :)