sen kap haberlerini sıradan birinin yazdırabileceğini sanıyorsun galiba
sen borsada yenisin galiba
Printable View
sen kap haberlerini sıradan birinin yazdırabileceğini sanıyorsun galiba
sen borsada yenisin galiba
şirkete lafımız yok öyle olsa burda olmazdık
ama patronu sinekten yağ çıkartan biridir
yeterince toplasa zaten kağıdın nerelere gideceğini kestiremezsin bile
9 nisanda yazmışım. Hisse 5.60 idi
Gonderecekmisiniz diye
Böyle cevap vermişler
Ama tam 8 tl de göndermişler.
Tam dirençte. O sizin kızdığınız grafiklerde gorunuyor.
6.30 üzerinde birtek yorumum yoktur. 5.40 6 arası yazdım düşükte.
Bu işi azçok bilenler kimin ne amaç güttüğünü anlamıştır
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın maho ya cevabımdır baskasi üzerine alınmasın
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye piyasalarında küçük yatırımcının bilemediği her türlü senaryo ve kurgu yıllardır yapılmakta ve yapılmaya devam edecektir.Ben kap açıklamasının anlamsız ve yersiz olduğunu düşünüyorum.Çalışmalar sıradan bir şekilde devam ediyorsa bunu açıklama yapmazsın.Dolayısıyla bu durum bir manipülatif tarza daha yakın görünüyor.Bunun arkasından daha olumlu bir haber akışına hazırlık bile olabilir.Fakat kurumsal bir tablo olmadı bu durum.Türk sermaye piyasaları bu zihniyet yüzünden gelişemiyor malesef.Bırak kardeşim bu tür kurnazlıkları işini yap ve taktir gör.Kulakları çınlatmanın ne anlamı var :) :)
Gerek yok deyip hisse iki gün tavan gittikten sonra kapa haber yollanması. Garip.
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar şirketi ararkende denizliyi boşuna aramayın istanbuldaki verusa holding aramalısınız
kap haberleri oradan gönderiliyor merkez orası
0 212 290 74 90 MUSTAFA ARSLAN sorumlu kişi
patron yönetim kurulu böyle bir kap haberi gönder diyor gönderiyorlar
denizlideki fabrikayla hiç alakası yok
ben gereken durumu yazdim..sirket guzel yonetiliyor..adamlarin kapa yazacagi yaziyida birakin kendileri karar versinler..illaki kapa yazi yazin derseniz...ne olacakti yani kurnazlik birileri yapacakti.. zararida ceken yatirimci..sirket tingir tingir giderken yaziya ne gerk var bilanco gelince bakarsin..ipe un sermenin ne mabasi var...butun bunlara ragmen yinede kagit ederine dogru yol almaya devam edecektir..temennim boyle.