Teşekkürler
Bu dediginizi kapta açıklayacaklar mi Acaba
Bazı firmalar açıklama yapıyor.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SayınTHUNDERBOLT@ kapta açıklayacaklarını sormadım inanın ,aklıma gelmedi keşke gelseydide sorsaydım ,yalnız bilgiyi şirketten telefonla aldığım %100 doğrudur zaten doğru olmayan spekülatif yada insanları yanıltıcı yazı bu güne kadar hiç yazmadım ,algı oluşturmaya çalışanlarıda hiç sevmedim.
ancak bir söz vardır ; ağlamayan çocuğa mama vermezler diye biriniz veya bir kaçınız şirkete telefon edip bunu KAP a bildirmeleri konusunda istekte bulunurlarsa belki bildirim yaparlar diye düşünüyorum aslında yapmaları lazımmış bu zor zamanda iyide olurmuş ,hemide benim yazımın doğru olduğunuda kendinizde teyit etmiş olursunuz telefonları :0258 518 11 22 buradan muhasebeciyi tuşlarsanız sizlerde bilgi alabilirsiniz
ayrıca arsa içinde ne oldu ne durumda merak ediyorsanız 0212 290 74 90 yatırımcı ilişkilerinden Mustafa beyle görüşüp bilgi alınabilir.
Ben yazınızdan şüphe duyduğum için değil
Asıl açıklarlarsa daha çabuk hareketlenir anlamında söyledim
Bir mail atalım yarın o zama
Bende telefon ettim. 3 vardiya devam ettiğini söylediler. Kap i sordum. Böyle bir açıklamaya gerek yok dediler. Eğer 2 ya da 1 vardiyaya düşürürsek açıklama yaparız dediler.
Bazı şirketlerin açıklama yaptığını söyledim. Buna gerek yok zaten çalışıyoruz dedi muhasebedeki beyefendi
Arsayı sordum yatırımcı ilişkilerinin takip ettiğini ama şu an izinde pazartesi geleceğini söyledi
ahdim var acsel sana. Sirketin sitesinde uretim ile ilgili eski de olsa cok guzel bir rapor mevcut vakti olan okursa faydali bilgiler edinir.
Yer İmleri