Teþekkürler
Bu dediginizi kapta açýklayacaklar mi Acaba
Bazý firmalar açýklama yapýyor.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SayýnTHUNDERBOLT@ kapta açýklayacaklarýný sormadým inanýn ,aklýma gelmedi keþke gelseydide sorsaydým ,yalnýz bilgiyi þirketten telefonla aldýðým %100 doðrudur zaten doðru olmayan spekülatif yada insanlarý yanýltýcý yazý bu güne kadar hiç yazmadým ,algý oluþturmaya çalýþanlarýda hiç sevmedim.
ancak bir söz vardýr ; aðlamayan çocuða mama vermezler diye biriniz veya bir kaçýnýz þirkete telefon edip bunu KAP a bildirmeleri konusunda istekte bulunurlarsa belki bildirim yaparlar diye düþünüyorum aslýnda yapmalarý lazýmmýþ bu zor zamanda iyide olurmuþ ,hemide benim yazýmýn doðru olduðunuda kendinizde teyit etmiþ olursunuz telefonlarý :0258 518 11 22 buradan muhasebeciyi tuþlarsanýz sizlerde bilgi alabilirsiniz
ayrýca arsa içinde ne oldu ne durumda merak ediyorsanýz 0212 290 74 90 yatýrýmcý iliþkilerinden Mustafa beyle görüþüp bilgi alýnabilir.
Ben yazýnýzdan þüphe duyduðum için deðil
Asýl açýklarlarsa daha çabuk hareketlenir anlamýnda söyledim
Bir mail atalým yarýn o zama
Bende telefon ettim. 3 vardiya devam ettiðini söylediler. Kap i sordum. Böyle bir açýklamaya gerek yok dediler. Eðer 2 ya da 1 vardiyaya düþürürsek açýklama yaparýz dediler.
Bazý þirketlerin açýklama yaptýðýný söyledim. Buna gerek yok zaten çalýþýyoruz dedi muhasebedeki beyefendi
Arsayý sordum yatýrýmcý iliþkilerinin takip ettiðini ama þu an izinde pazartesi geleceðini söyledi
ahdim var acsel sana. Sirketin sitesinde uretim ile ilgili eski de olsa cok guzel bir rapor mevcut vakti olan okursa faydali bilgiler edinir.
Yer Ýmleri