Beklentiyi bitirdiler,o yüzden satış geldi.
Printable View
Çok ümitle aldığım hisseyi 1.37 'den nakite geçmek için verdim.
Daha önceki girişlerim de de 1 kuruş yukarıdan verdiğimde sonrasında yüzde 15 20 prim yapmıştı inş yine öyle olur.
Doların yükselişi bir türlü durmadığı için zararda olmayan 2 hissemden buna kıymak zorunda kaldım.
Kalanlara bol kazançlar dilerim.
Ytd
girenlerin çıkmaya başladığını geçen hafta yazmıştım. bu hissenin kaderi bu. giren durmuyor. neden? hikaye yok. yatırımcı hikaye istiyor. çok ucuzu bilmiyor yatırımcı.
Beklentinin bittiğini düşünmüyorum. Kısa vadeli düşünmeyen bu kağıtlarda iyi kazanır bence. Blcyt beklentimi karşılamaz ise ben geçiş yapabilirim mesela.
Fiyatlamalar da şaşırdı artık. Otokar gelen dehşet kötü bilançoya rağmen taş gibi sağlam yerinde duruyor.
Ben bu hareketleri tamamen peyk olarak görüyorum.
Blcyt'ın iyi tarafı 2,50'den buraya soluksuz düştü ve neredeyse düştüğü yerde hareketsiz kaldı. Gelebilecek kötü bilançoda bile fazla satış olmaz, stabil bile kalabilir. İyi bilanço ise sürükleyebilir kağıdı.
Sn. donju'nun dediği gibi yatırımcı hikaye arıyor kağıtta. sürekli bir haber akışı ve heyecan talep ediyor.
Bilanço iyi olsa da kenarda köşede kalmış hisseler ile uğraşmıyor pek.
Neyse, son iki gün. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır. Kurtulsam da rahatlasam bari. Çok sıktı.
Blcyt kelepir oldu iyice... Bu sene temeli sağlam kağıtlar hep aksi hareket ettiler... 7 liralık kağıt ne hale geldi
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa'da iki kere iki dört etmiyor her zaman işte.
Ben çok sabırlıyımdır ama Blcyt gerçekten yıldırdı. Aynı Gentş gibi gidecek bir gün tahminim ama biz içinde olmayacağız o gün.