Yani burası tek sesli mi olsun kendimiz çalıp kendimiz mi oynayalım,muktedirler gibi.
Printable View
Yani burası tek sesli mi olsun kendimiz çalıp kendimiz mi oynayalım,muktedirler gibi.
Günümüz de bir kez daha gördük kü en iyi sistem birbirini dengeleyen çoğulculuk.
topikte poz.yazma cesareti olup günlük trade eden bir keremalkm kaldı. songünler de o da döktürüyor ucundan ucundan eccük kopartiyo ,kendisini tekrar tebrik ederim...ortavadeli düşünce zaten burda sökmüyor ya sabir olmaz yada para yetmez.
kisaca borsalarin bi gözü hep yukardadir,nedendir bilinmez ama işte eyle
sabri ve parasi olan pacallaya pacallaya longta durur,parasi olmayan ise şort koşturur
yani
uzun lafin kisasi
zenginler longcu
fakirler şortcu dur.
fakir geldik fakir gideces dert ettiğiniz şeye bakin :)
Neyse senin canın baya bir yanmış sanırım.palayı öğremişsen tamam😅😅👍şimdi trendçi olduğunuda söledin peki sence yön yukarımı hedefin ne kadar yukarılar ???tabiki burda hiç bir şeyin garantisi olmaz bunu ikimizde biliyoruz sen trendçi olarak bir hedef söle mesela ben 2 ay içinde 94 ü göreceğimizi düşünüyorum sendende iki aylık bir zamanda beklentini??y.t.d
Yav 1 vob pastasi paylasan yok mu
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta atabilecek arkadaş varmi lutfen
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ******** PALA düşerken volatiliteyi aşırı arttırır..
Bugün yatay kapattı ama adam gibi 3.500 puan verdi..
Hiç olmazsa yarısını aldık..
Ama yarın ne olur bilmiyorum...
Kpanışa göre sabah +700/800 vermeli ama nereden olur bilinmez..
300 aşağı verir.oradan çıkar ya da direkt gider.. muamma..!
Bol kazançlar..
(Sabah yazdım ya bugün HAcıAbi erken geldi..
Sebebi de umreden arkadaşı REİS konuşacakmış..
Yoksa bu bereket olmazdı..:plc:)
https://i.hizliresim.com/d7Z3X4.jpg
Alıntıdır. Can Emrah Yılmaz.
Burada para kazanmak isteyenler
REİS'in konuşma zamanlarını takip etsin...
Kolay ve temiz..
1000 ila 1200 net..tabi ki SHORT..
Herkes burada borsa muhabbeti yapsa kimse kimseye laf etmez.işin içüne siyaset sokunca tartışma başlıyor.Looo bura babanın topiğimi de Ahmet mehmet veli gitsin diyon.Rahatsız olan başka foruma dayu.Ortakmısın kurucumusun.Varsa bi vaziyet moderatör abimiz yapar.Size ne olir hehe yerinize mi batıyoz.Ama hoşuma da gitti.yani forumda göze batan bi teknikçi gibi hissettim.[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji122] [emoji122] [emoji122]
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vob 30. 94 olması hayalden ibaret. Şuan düşecek minimum nokta bistte 100 de 99 civarı . Oda vadeli de 122.000 civarına denk gelir en düşük seviye olarak
Kolay kolay kimseyi red listeme koymam, ama bu edepsiz uzun zamandır red listemdeydi, bir arkadaş mesajını alıntılayınca iğrenç benzetmesini gördüm. Benim işim olmaz ama ister gitsin ister gitmesin "ben müslümanım" diyen ve şartlarına ulaşan herkes, farz olan bir ibadet için potansiyel Kabe yolcusudur. Peki bu herifin etrafında anası babası, ve diğer aile büyükleri Kabe yolcusu olmadılar mı, sor bakalım edepsiz onlara içmişler mi deve sidiği?
dostum ben kimsenin inancı ile burda alay etmem ettirmemde.
ordaki kabe yolcu esprisini sen anlamıyorsun.
1 ay öncesine kadar forumda biri sinirlendi ve patladı short short diye anons eden bazı zevatları kimbilir nekadar canı yandı zarar etti.
ve malum kişiye sülalesine kadar sövdü ! 140 bine giderken millet short short diye bağırıyordu burda .. bu akllı evveler uyardık ozamanda zamanıda.
ordaki kabeli küfür ordan geeliyor anladınmı ?
bilip bilmeden konuşmayın.
Yav bu deve sidiğini nerden çıkarıyonuz anlamadım millet hayatında devenin canlısını görmemişken bu muhabbet tuhaf geliyo.Tecrübe mi yoksa bilemedim. Hehehe
yine aynılar yine aynılar o kadar uzaklaştırma alıyorlar yine aynılar.
eee bizede burda kusura bakmayın vobla ilgili bir tane yazı yok.
vobu geçtim piyasa genel ekonomi ilede yazı yok varsa yoksa goy goy.
ee böylelerine ne diceksinki zaten ?
ha akıllanıyorlarmı o da yok.
ee kendisine saygısı olmayan birine benim neden saygım olsunki.
şurda birtane tek birtane durduk yere kimseyi eleştirmişliğim var mı ?
yok
olmazda.
ama ben bira içiyorum diye ayyaş diyeninde anlını karışlarım !
mesele bunlar uzatmanın anlamı yok.. akıl vermeye gerekte yok koskoca insanlarız.
pazar günü dahil sabahtan akşama kadar siyaset oluyor pazar günü yahu... tatil git keyfine bak olmadı başka konular konuş.
siyaset burdakileri bölüyor senelerce aynı senelerce aynı sonucu veriyor yine aklıllanma yok.
en sonunda birileri gelip patlıyor. ee ne gerek var şimdi.
küfür hoşlarınamı gidiyor yani.
uyarıyoruz işte adam gibi :)
İstanbul Ataşehir tarafında çalışan bir aile hekimi dostum ile buluştuk, 2-3 hafta oldu. Ayda 2-3 MERS-CoV tanısı koyuyorlarmış, şu Coronaviral Ortadoğu Solunum Sistemi Sendromu. Tüm vakalar deve idrarı içtikleri için mi hastalığı kaptılar, bilmiyoruz tabi. Ama 3-4 kişi deve idrarı içtiğini söylemiş. Bu iş çığırından çıkmış. Anlaşılan o ki manyak çok; Sağlık Bakanlığı'nın Temmuz 2015 tarihli bilgilendirici metninde de çiğ deve sütü ve deve idrarı içmekten kaçının ibaresi var.
Adam hususi deve sidiği falan getirtiyor herhalde...
Ayrıca şu açıklama mantıklı gelmedi alaycı kabeli küfür hadisesi.kim ne derse desin şort desi yada long desin ve sen onun ağzıylla pozisyon al zarar et sonra küfür saydır.Ne alaka.Biz 100 binden beri uzun dedik de ne oldu.Millet bizim ağzımızla uzadı mı? Uzayıp kazanan karından pay mı verdi madalya mı taktı.Her fırsatta salyalı küfürlerin mazereti olmaz ha alkollü yazıyorsan o da mazeret değil.Millete hakaret etmeyi marifet sayıp egosunu tatmin etöekten öte gitmez.Seviyeyi düşürmeyeceksin adam gibi paylaşımını tartış norsa bilgisini eleştir yazık çok yazık
herkese iyi akşamlar. .bu topik i sessiz ve sıkı takip eden bir üyeyim.yazan değil ama yazılanları okuyan biriyim.vob konusu yüzde 20 konuşulan bir yer.sadece en başta sn.Keremalkm beyi ve diğer birkaç değerli ve katkısı olan üyeleri takip etmek için okuyorum ve kendilerine teşekkür ederim fayda verdikleri için. çok gereksiz yazanlar var bu sitede ve yazanlar muhtemelen bisileri hırs yapmışlar. siyasi ve dini konularda..kısaca beni bunlar ilgilendirmiyor çünkü saçma sapan konular..size Tweeter takip edenlere Exitus Foreks isimli arkadaşı takip etmenizi öneriyorum rakamlar konusunda gayet başarılı. burdada sn Kerem alkm beyi takipte fayda var şort agirlikli:) herkese viob ta başarılar diliyorum kazancınız bol olsun
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakaret alaycı cümlelerde kullanmayı sordum.Deve sidiği imiş Türkçe esnek bir dildir bir cümle yazarsın biri küfür diğeri normal algılar.Cümlenin söyleniş biçimi hangi ortamda ne amaçla kullanıldığı karşı tarafın nasıl algıladığı önemlidir.Ben iyi niyet görmedim yazılarınızda malesef alaycı küçümseyici oldu hep.
Robotun bugün ki sinyalleri ve son durum
https://i.hizliresim.com/ZOQd5G.png
bu forumda bunun gibisi yok...içi çamur dolu...
inanmasan bile kimsenin inanç figürleriyle alay edemezsin..
KABE dediğiniz gibi MÜSLÜMANLARIN koşullara sahipse bir kere hac yapması gereken mekan...
MODLARA bildirdim...nefret-inanç suçudur diye...ama hala yazı orada....
türkiyenin büyük haber kanalında gündem özelde. :)
https://www.youtube.com/watch?v=F_qW-TkI9yw
ülkenin gündemine bak.
:drunk::drunk:
Uzun zamandır dowa Korale olmuyoruz önceden Dow nereye biz orayaydik tabi gündem rutindi ne zamanki rus uçağı düştü sonra gündemleri karıştırır olduk. Dün ve Bugün 200 puana yakın yükselmiş Dow umurlarinda olmadı fakat Eğerki yarın gunboyu futureler yine arti olursa son 2-3 günün acısını çıkarırlar gibi geliyo bana. İrak referandumunun vermiş olduğu gerginlik yumusamaya başladı. Hükümetin en iyi yaptığı şey anında gündemi değiştirmesi. Referandum olucak dendi teog olayı bi anda dağıttı kafaları şimdide herkes bakıyo eee oldu referandum nolcak şimdi hani esildi gürlendi derken bi anda belediye başkanlarının istifa muhabbeti kafaları bulandirdi. ÖTV olayını hesaba katmadim :)
mesele bu ....
siz böyle batırdıkça milleti mesele bu kalmaya devam eder.
sisteme uycam bilmem ne. falan filen geç onları.
140 bine giderken sistemin shortmuydu short short diye bağırıyordun ?
diye sorarlar.
kutsal topraklara kadar hemde.
yapmayın etmeyin diyoruz hala.
yokşöyleydi böyleydi. rivriv :)