Sayfa 171/1006 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Vob 24

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bu forumda 14 yıldır varım...ama böyle rezil,aşağılık bir adam görmedim..buna dedim bazen su iç..beyincik jöle gibi olmuş diyerek......sokakta bunları dese,kolunu kırar uygun .....

tüm mesajlar orada yazılı....sistem sat dediğinde agresif shortlayacağımı defalarca ikrar etmişimdir....

HAYATIN EN ÇEKİLMEZ YANI BÖYLELERİYLE ,HAYATIN BİR KESİTİNDE AYNI ORTAMDA OLMAKTIR...
    Son düzenleme : ABKA; 03-10-2017 saat: 19:12. Sebep: YANLIŞ ELEKTRİK OLMASIN...

2. Vobdan 1 ev bir ev bir de 4*4 parası kazanmış ve 11 yılını voba vermiş biri olarak diyorum ki uzak durun! bulaşmayın!. Vob eski vob değil

3. boşuna kavga etmeyin,bu masada kazanan yok...hepimiz batakliga saplanmisiz kurtulmak için cabaladikca daha cok batıyoruz...zevk almaya bakin
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    2 ay içinde forumda; doğal seleksiyon BEKLİYORUM....BU iş hiç değişmez....kendine güvenen yeni impalalar,daha önce timsah görmediğinden kafayı timsaha kaptıracaktır....
    Son olarak, sistemi kısa vade olanların (5 ve 15 lik) ve tüm sistem sinyallerine uyanların bu ay başından itibaren 3 ay içinde ciddi portföy erozyonuna uğrayacaklarını düşünüyorum.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Son olarak, sistemi kısa vade olanların (5 ve 15 lik) ve tüm sistem sinyallerine uyanların bu ay başından itibaren 3 ay içinde ciddi portföy erozyonuna uğrayacaklarını düşünüyorum.

Bunun sebebi sene başından beri gelen trendin vasfının değişmesi mi? Orta vade trend dönüşlerinde kısa ve çok kısa vadeli sinyallerin gürültü olma olasılığı artıyor çünkü. Bu mudur acaba?

Alıntı Originally Posted by couchsurfer Yazıyı Oku
    Bunun sebebi sene başından beri gelen trendin vasfının değişmesi mi? Orta vade trend dönüşlerinde kısa ve çok kısa vadeli sinyallerin gürültü olma olasılığı artıyor çünkü. Bu mudur acaba?
    Trend dönüşü ya da trend dönüşüne yakın olmamız diyelim. Her zirve sonrası yaşanan klasik durum. Bu yazdıklarım yeni bir zirve olmayacağı ya da olacağı anlamına gelmiyor. Fark etmez, çalkantılı bir süreci büyük olasılıkla yaşayacağız.

7.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Vobdan 1 ev bir ev bir de 4*4 parası kazanmış ve 11 yılını voba vermiş biri olarak diyorum ki uzak durun! bulaşmayın!. Vob eski vob değil
    Sn hocam, VOB eski VOB değil derken...biraz açabilir misiniz?
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    para kazanmaya bak.. lafla peynir gemisi yürümez...!!!

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Sn hocam, VOB eski VOB değil derken...biraz açabilir misiniz?

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

adama kaç para ile kazandın o kadar parayı diye sorarlar.. meselam.. 20binimi 1 milyon yptın.

neyse..
    beni ilgilendirmez..

arkadaşlar.... bugün 2 sefer 104.500 denedi.. barzanı ********i.. çıkmasa kırmıştık orayı. haberi duydum.. şortları arttırıp longa geçtim ) 3şort kaldı sadece...

kısa vade öngörünüz nedir.. düşüş trendine girdik ama. günlük 1500 puanı yakalamak lazım

Sayfa 171/1006 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •