Kapali seansta 600 bin lot satış girdi malın yarısı gitti kalan yarısını iptal etti sanırım ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kapali seansta 600 bin lot satış girdi malın yarısı gitti kalan yarısını iptal etti sanırım ytdr
Yatirimci dostuyuz mu demisti satis yaparak gosterdiler.Karaman oyunlari basladi
Sent from my iPhone using hisse.net
Patron yapsa yazı gönderirdi bu spek işine benziyor korkutma taktiği hissemizden eminsek sorun yok ytdr
Son dakikada kahraman kazığı yedi hisse, ky nasıl ütülür gösterdi inşallah toparlar
Bazı arkadaşlar hisse ye aşırı güven pompalıyor yazdıkları ile sonu hayır olur umarım
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garanti 800 bin lot eksi oktay vermiştir ytdr
kim verirse versin sıkıntı olmaz...hissenin temeli bellidir...o satmış bu satmış önemli değildir...tabi ben bu şekilde düşünüyorum...
2 aydır garanti bu şekilde alım satım yapıyor yeni değil. akşam sattığını ertesi gün yerine koyuyor fiyata bakmadan. herhalde bir bildiği vardır bu akşam amerikada ön mahkeme var bunun içinde olmuş olabilir.
dostlar gözler anlık ve bu günü görür..kim almış kim satmışa bakar...tabi dolayısı ile de olası çıkış ve inişlerden çok çabuk etkilenir....ama mantığımıza göre davranırsak daha orta ve uzun bakabileceğiz olaya....
sabah ola hayrola dostlar...nice kaliteli hisselerin geçmişinde bu tür çıkış ve inişler olmuştur...bence moral bozmamak lazım..
Bu hisseyi 20 yıldan fazla tutarak izledim artırdım azalttım perde arkasını da azbuçuk bilirim size şunu söyleyeyim bu hissede sadece kahramanların adamları at oynatır. Bunlar kim sanayici olmak kim bunlar Kim Çok sağlamcıdırlar hiç risk almazlar az olsun benim olsun yeter derler bugüne kadar kabaca 1995 te %500 99 da %300 2011 de %100 primi var başka yok .Biri ya da birileri çıkar da bunların oyuncağını ellerinden alırsa bu iş olur unutulmamalı O.A 25 milyon dolarla bu işi beceremedi . aslında bir imkan var bu hissenin sahibi sülale arasında korkunç bir rekabet ve zenginlik yarışı var yani tahtanın Yönetimi tek elde değil paralı bir grup bu oyunu bozar.
Kim almış kim satmış bunlardan bir şey anlayamazsınız ancak size görmenizi istediklerini gösterirler bu arada dünkü pastayı gören oldu mu?
Aort.:1.68
Kapanış 1.61
Adam mali yukardan sattı aşağıdan toplayacak mi demek.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas için teşekkür
Kağıt sakince yataya geçmeden yön belli değil.
Kağıt sertçe dikey hareket ediyor...
Bilanco ile beraber %20 gitti,mali caktilar,dAha ne olsun,
Bende aynen oyle yaptim,
Dedimya uyuzdur,
Kimse atlamasin bence,
Ortak satisi bile gelmeye basladi,lanetli
Ytd
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar trade ile lot sayısı artırılabilecekse güzel olur...ama trade yapamayanlar bence orta ve uzun düşünebilirler...hisse ederine zamanla çıkacaktır...
ortak satışına dair kapa herhangi bir haber düşmedi dostlar....bana göre ortaklar sattıklarında da bir sorun olmayacak...hissenin tek sıkıntısı düşen endekstir...yatay bir endekste hisse her türlü çıkış yapmak isteyecektir...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...219cc58aa5.jpg
Açiliş
gentaşın bu çıkış iniş sürecinde tek sıkıntımız uygun yerden trade yapamayıp lot sayımızı artıramamamızdır...lotumuzu artırsaydık gam yemezdik...şu ana kadar hiç trade yapmadım...ama bende uygun görürsem yapacağım...bakalım kısmet ne olacak...??
Piyasaya gore hareket
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha fazla olmaz şahsı burada ekstremi yapıştırırsam utanıp özür dileyecek misin ?? ben topiklere yeni yazan birisi değilim...on yıl oldu...bu güne kadar tek nicim ve tek hesabım oldu...hiç kimseye de hizmet etmedim...beni tanıyan zaten tanıyor...tanımayan da zamanla tanıyacaktır...topiklerde yaptığımız yorumlardan dolayı kazanmışsanız bir dua etmeniz yeterlidir ama kayıp etmişseniz de bedua etmeyin yine yeterlidir...bu hisse şu anda çift dibe doğru iniyor....1,51-55 aralıkları yada bana en göre maxsimum 1,44 seviyelerinde çift dip yapmak isteyecektir...bu formasyonu yaptıktan sonra hissenin endeksi de gözeterek biraz da agresif bir çıkış yapmasını bekliyorum...maliyeti yukarıda olanlar olası çift dip seviyelerinden bence maliyet düşürebilirler...
çıkış potansiyeli olmayan hiç bir hissenin topiğine yazmam...gentaş şu anda düşen endeksin etkisindedir...temel rasyolarında bir leke yok...
bizim ömrümüz bu tür çıkış ve inişleri çok gördü...sonradan neler olabileceğini az çok tahmin edebiliyoruz...hisse biraz geriledi diye insanları zan altında bırakmak doğru değildir...ben bir ky yım ve onların arasından da çıktım...ben dostlarım ile var oldum...ben onları seviyorum onlar da beni....
Patronun adamları geziyor olabilir burda dikkatli olun
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimseyi gaza getirmeye gerek yok. bist kendine gelmeden herhangi bir kagitta ky alımı ancak olumsuz etki eder
Endex 98 binleri test edecek gibi...ytd
Böyle yakalanınca zıplarsın senı sırtlan seni birdw bwn sizi seviyom bidi bidi...
Elalemi aptal mı sandın kolpa seni...
ironi = inori
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...53a78c4228.jpg
Açılış durum iç açıcı değil.
1.58 den çok işlem oldu. Gecemezse 1.48 i görebiliriz.