Kağıt sakince yataya geçmeden yön belli değil.
Kağıt sertçe dikey hareket ediyor...
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıt sakince yataya geçmeden yön belli değil.
Kağıt sertçe dikey hareket ediyor...
Bilanco ile beraber %20 gitti,mali caktilar,dAha ne olsun,
Bende aynen oyle yaptim,
Dedimya uyuzdur,
Kimse atlamasin bence,
Ortak satisi bile gelmeye basladi,lanetli
Ytd
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar trade ile lot sayısı artırılabilecekse güzel olur...ama trade yapamayanlar bence orta ve uzun düşünebilirler...hisse ederine zamanla çıkacaktır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ortak satışına dair kapa herhangi bir haber düşmedi dostlar....bana göre ortaklar sattıklarında da bir sorun olmayacak...hissenin tek sıkıntısı düşen endekstir...yatay bir endekste hisse her türlü çıkış yapmak isteyecektir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Açiliş
gentaşın bu çıkış iniş sürecinde tek sıkıntımız uygun yerden trade yapamayıp lot sayımızı artıramamamızdır...lotumuzu artırsaydık gam yemezdik...şu ana kadar hiç trade yapmadım...ama bende uygun görürsem yapacağım...bakalım kısmet ne olacak...??
Yer İmleri