Why search when you can find?
Printable View
Sanane zati
Forum kimsenin değil dileyen edebince konuya uygun olarak yazar.
İlk defa forumda yazmak buraya yazmayın anlamına mı gelir. Konu nerde güncelse orda yazarız
.
Burda kimseyle polemik derdinde değilim.
Merkezin nasıl hangi aracı kullanacağı beni ilgilendirmez Benim amaç %3-5 alıp çıkmak .
Stratejim 4 de yakın yerlerden dolarda ortalama yapmak . 3,75 civarında da satmak. Sonuçta 1 hafta sonra, olmazsa 1 ay sonra sonuçta bu dolar 3,75 gelecek.
Biraz da gülelim
Unutulmuş ESKİ İnternet FENOMENLERİ #1
https://www.youtube.com/watch?v=gnrJcBXEr6M
Len bu adamlar için CERN ne lan önce dünyanın yuvarlak olarak olduğunu ispat edin bunlara....
Stratejim 4 de yakın yerlerden dolarda ortalama yapmak . 3,75 civarında da satmak. Sonuçta 1 hafta sonra, olmazsa 1 ay sonra sonuçta bu dolar 3,75 gelecek. ......................? 4 alış ortalamamı ?
Borsa forumunda 18 bin gönderisi var, merkezin ne yapacağını bilmiyor yahu! :kahkah:
http://www.haberborsa.com.tr/images/...s_mydahale.jpg
Sn karakemal ne yaptı acaba ,şortlar %3 faiz alırım diyordu,yatay giderse şansına yatay gitmedi.
Bende 4.20 bekliyorum, ama Pazartesi ama 1 ay sonra sonra , oradan alıp ortalama yapıcam sonra 3.75 lerden satıp Doların belini kırıcam ! vatan millet Sakarya için ne olmuş yani.
bir senaryo yazalım..diyelim ki dolarda bir mucize oldu ve dolar 3 tl ye düştü....ne olacak? herşey yoluna girecek mi ki ? tam aksine dolar ucuzlayınca yabancılar dolara saldıracak, ky dahada düşer mi diye korkudan beklerken....yabancı bistten çıkacak.....dolar tekrar 2-3 ayda 3,50 n,n üstüne çıkacak....faiz tekrar rekor kıracak ....neden? çünkü cari açık,devasa borçlanma devam ediyor olacak...Yani sorun ekonomik gidişatımızda..dolarım yükselmesi ise sonuç....Ne yaparsak yapaıl çalışmadan,israf ekonomisi ile gideceğimiz çok yer yok..er yada geç mali krize gireriz.
Cumartesi akşamları muhtemel olarak alkol alınabilen akşamlar. Bu durumda lütfen dolar ile işlem yapmayalım. Yani 4TL den ortalama yapmaya kasıp, 3.75'ten satmayı planlamayalım. Hem zaten piyasalarda kapalı. :oleyo::plc:
Ulan ne günlere kaldık eskiden gider kapalı çarşı içindeki DÖVİZ borsasından alır satardık Dolarları millet şimdilerde bir tıkla Dolar Short luyor. Helal olsun bunlara, demek kala kala bir shortları kalmış onuda kaptırıyorlarsa valla durum pek vahim allah korusun şorttan sonra kaptıracak nere var bilemiyorum...
Eskiden bir üniversite de çalışıyordum..Bir çoğunuz veri tabanlarını bilir.. her bir veri tabanına yüzbinlerce dolar para verilerek satın alınır...Gerçekten de bir bilimsel makale yada çalışma çok kısa sürede bu veri tabanı sayesinde tüm dünyaya yayılır.. Her gün belli saatlerde üniversite kütüphanesine gider bu veri tabanlarına girerdim.Yeni yayınlanan ne var bakardım...biliyor musunuz üniversitenin 1500 ün üzerinde akademisyeni vardı? ama o kütüphaneye gelen akademisyen sayısı günlük olarak hiç 10-15 kişi geçmedi..zira akademisyen olanların büyük kısmı birilerinin torpili ile akademisyen olduğu söylenir.. Böyle bir eğitim sistemi ile kesinlikle bir yere varamayız.. Her şey eğitimde bitiyor...yeterince üretemeyen bir ülkeyiz..ve üretemiyen ülkeler geri kalmaya mahkumdur.durumumuz içler acısı.
bizi İMF paklar
onuda itibarsızlaştırmak için
yalan dolan 5 milyr usd borç vermişiz
bence palavra
İCBC den 5 mlyr usd peşindeydiler
iyi günler bunlar
yok buradan verdim 3 krş aşağıdan alacam diyenlerin
nerede yaşadığını ve ne kullandığını çok merak ediyorum
tek silahları var faiz
malum o da enflasyonun sebebiymiş
birde betoncu bunlar
beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem..
siyasete girmek istemiyorum umutabi. Trollerle uğraşamam...ama aynı fikirde değilim...zira yüksek kur eninde sonunda yüksek faizi getirir..kaçınılmaz son....yüksek faiz de düşük kalkınma anlamına gelir....reel olarakda kimi zaman küçülmeye yol açar...3-5 ay Yüzde 8 lerde büyüyecek (suni tedbirlerle de olsa)olsanda bu duruma mutlaka uğrarsınız..bence tam bir açmazdalar ...yukarı tükürsen bıyık,aşağı tükürsen sakal...
USD/TRY'de yükselişin hizlanarak devam edeceğine inancımı pekiştiren, benim icin onemli bir küçük haberi arz ederim.
TÜRKİYE :Cumhurbaşkanlığı bütçesi :845.365.000 TRY. (Eski para 845 TRİLYON)
yani aşşa yukarı 190 Milyon € (EURO)........
ALMANYA :Cumhurbaşkanlığı butcesi 36 Milyon €(EURO)
2.80 den bu yana Tl`de kaldığınızı var sayarsak ,aldığınız tüm faizlerle bir hesap yapın, çıkan Dolar bazlı zararınızı hesaplayın, en iyi ihtimalle 6 ay - 1 yıl sonra yapılacak belki bir 4-5 baz puanlık faiz artışıyla kaç senede bu zararın geri kazanılacağını hesaplayın . Moraliniz çok bozulabilir en iyisi hiç hesaplamamak, kayıplarımın üstüne bir bardak soğuk su içer, önüme bakar yoluma devam ederim. Saygılar.
Yemen'den Suudi Arabistan'a Balistik Füze Saldırısı Engellendi
SUUDİ ARABİSTAN'DA YOLSUZLUKLARA KARŞI ACİL ÖNLEMLER ALINDI
Suudi Arabistan'da, Yemen tarafından gerçekleştirildiği belirtilen balistik füze
saldırısının yankıları sürerken, önemli mevkilerdeki görevden alınmaların ardından
yeni kararlar alınmaya başlandı. Suudi Arabistan Kralı Salman bin Abdulaziz,
geç saatlerde*ülkede yolsuzluklara ve çeşitli suçlara bulaşmış kişilere karşı
acil önlemler alınması yönünde bir dizi kararlar aldı. Suudi Arabistan'ın Resmi
Haber Ajansı SPA'da saat 22.20'de yayınlanan Kraliyet Kararnamelerine göre rüşvet
ve yolsuzluklara bulaşmış olanlar hakkında işlemlerin başlatılması ve araştırmaların
sürdürülmesi için bir komisyon kurulmasına karar verildi.
BANKADAKİ PARALARINA EL KONULACAK
Ülkede rüşvet ve yolsuzluklara karşı mücadele amacı güden komisyonun alacağı kararlar
doğrultusunda rüşvet ve yolsuzluğa bulaştığı tespit edilen şüphelilerin,*yurt
dışına çıkışları engellenecek, bankalardaki tüm paralarına el konulacak ve
tüm şirketleri kontrol altında tutulacak. Araştırmalar sonucunda suç unsurları
sabit olanların ise derhal tutuklanacakları belirtildi.
Çeşitli bakanların ve üst düzey komutanların görevden alınmasının hemen ardından
böyle bir kararın yayınlanması dikkat çekerken, tüm gözler Kral Salman bin Abdulaziz'e
çevrildi.
-DHA-
Araplar savunma sistemini boş yere almamış :oleyo:
https://i.hizliresim.com/V39J6j.png
Onlar Beş tepe milyar Dolarlık BAŞKANLIK SARAYIMIZDA ki ALTIN varaklı padişah koltuğunuda kıskanmışlardı. Allahın Hristiyanları !hep kıskanıyor bu Süslümanları, çekemiyorlar onların sosyal adalet , eşit üleşim politikalarını... Donum yok giymeye tahtaravalliyle giderim MIÇMAYA...
Neyse yatalım artık bu süslümanların ülkesinde DOLARIN YÜKSELİŞİ kaçınılmaz yerse...
arkadaş 4 e kadar yükseliş bekliyor galiba
oradan fx te giyecek şortu 3,75 e kadar.
muhtemelen ou diyor ama yazımı öyle değil ama haftasonu iş güç yok az eğlenelim dedik
ha dolar 4 oldumu bi daha dönüp arkasına dahi bakmaz bence
arkadaş oradan şort giyerse yukarıdaki hokus pokuscu bayan gibi kalır kışın ortasında:)
Suudi Arabistanda ciddi boyutta bir operasyon gerçekleşiyormuş, mini darbe olarak dahi nitelendirilebilir. Prensler ve kraliyet ailesinden çok sayıda tutuklanan varmış. Kaynak Reuters.