6.90 dan tekrar aranizdayim 😊
Printable View
6.90 dan tekrar aranizdayim 😊
acayip silkeledi. dökülen döküldü. umarım yola devam eder. bu kezki hareketler bir önceki hareketlere hiç benzemiyor. bugün kapanış tahminim 7.60 ve üzeri.izleyip görücez
Tekrar brüt takasa girecek!!!
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
overolda 80 kademe götürdüm al ver ver al ne kağıt yav...bakalım bu seferde düşsün yine alacağım
şansımı öpeyim 2 dk tuvalete girdim 6.60 gördü. mobilden alamadım kaçırdık gözümün önünde kaçtı gitti :(
devre kesmed3n brüte almazlar sanirim. ama aciga yasaklanabilir. bilgisi olan varmi
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pasta alsak birde
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hareketler hoşuma gitmedi pek. 7.30 üstüne atamazsa sıkıntı olabilir
6,92 den yine aldım bakalım ama bu sefer sanki 7,15 den veremeyeceğim gibi hayırdır bakalım
Çok korkunç. Al sat yaparken pis yakalayabilir. Ytd.
7,06 yazdım alın işim var
bu hissse bugün herşeye gebe.dipte yapar tavanda ona göre. hacim yüksek.dikkatli olunmalı.
5.23 ile sekuryaptim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugünü kayıpsız atlatabilirsek haftaya daha sağlam başlayabiliriz. 10 liraya değermi bilinmez ama 9 lirayı test edebileceğini düşünüyorum. bugün önemli birgün. hareketlerin mal çıkma olmadığını teyid etmemiz gerekiyor. kademeler dengeli şu an için 350 bin civarı artıda görünüyor. bukadar hacime göre çok az ama ikinci yarı alış ağırlıklı olmasını temenni ediyorum. 7.30-7.60 kapanış bizi haftaya güzel taşır.. en azından 7 altı kapanış yapmazsa güniçi düzeltmeeyide yapmış olur.
Sekurda düzeltme yaptı bakalım bugün güzel bir gün
Sekur 5.70 gitti flap bekle
Sorma -5000 tl girdi. 7.49 dan aldım [emoji15]
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şakami bu kadar para bu hisseye bağlanmak vaybe
flap-sekur güzel kazandırdı sıradaki dobur olmasın.
dobur 2.73 den girdi bakalım hadi hareket zamanı
7.04 kadar temizledim ama ne olur bilmem
Sekur hedefi gördü şimdi flap stop 6.88 kesindir.Hedefim 8 teknikte
vaybe sekur 5,25 den 6,30 gitti .FLAP DA BAŞARABİLİRSİN HADİ BİRAZ BAS GAZA YOKSA BEN SANA BASIP ÇIKACAĞIM.
Yine buradayız:) kacmak yok kacan hayiflanir;) ytd
evet sabah dediğimiz gibi 7.30 üstüne attık. bundan sonra kapanış fiyatı önemli. sabah dediğim gibi 7.30. 7.70 arası kapatması muhtemel. tavan yapmasını istemem şahsen. en yüksek 8 kapatırsa daha sağlıklı bir yükseliş olur. tavan serilerini 9 üstü yaparsa daha hızlı ve güvenli olur.
daha durdurma almadı. bu seferki spekler profesyonel. ytd
flap-bossa da hareket bekliyorum
orta vade grafiğine baktığımızda 16xx fiyatlarda büyük bir çanak görünüyor. çanağı yaparmı bilmem. açıkçası tekniği güven vermiyor.
Ne manyak hareketler yapıyor :) Ya tavan ya taban olacak der gibi:)
Dolaşımda tolamda 23 milyon lot olan hissenin şu saate kadar yaptığı hacim 25 milyon lotu geçti. tahminim günü 30 milyon lot üzeri bir hacimle kapayacak. daha önce yapmış oldugu 163 milyon tl'lik hacim çoktan kırıldı bile. bakalım haftaya neler olacak ?
Valla herşeyi göze aldim ben uuzn süre buralardayım
Bu sefer düşerse belini zor doğrultur hadin benden bu kadar biraz bossaya takılım.akşama kadar haftaya tatil
7.40 ta zorlanıyor .geçerse tekrar 7.70 görülür. görürse 8 e kadar götürür