orta vade grafiğine baktığımızda 16xx fiyatlarda büyük bir çanak görünüyor. çanağı yaparmı bilmem. açıkçası tekniği güven vermiyor.
orta vade grafiğine baktığımızda 16xx fiyatlarda büyük bir çanak görünüyor. çanağı yaparmı bilmem. açıkçası tekniği güven vermiyor.
Ne manyak hareketler yapıyorYa tavan ya taban olacak der gibi
![]()
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Dolaşımda tolamda 23 milyon lot olan hissenin şu saate kadar yaptığı hacim 25 milyon lotu geçti. tahminim günü 30 milyon lot üzeri bir hacimle kapayacak. daha önce yapmış oldugu 163 milyon tl'lik hacim çoktan kırıldı bile. bakalım haftaya neler olacak ?
Valla herşeyi göze aldim ben uuzn süre buralardayım
Bu sefer düşerse belini zor doğrultur hadin benden bu kadar biraz bossaya takılım.akşama kadar haftaya tatil
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
7.40 ta zorlanıyor .geçerse tekrar 7.70 görülür. görürse 8 e kadar götürür
Yer İmleri