ben kendimi şener şenin bir filmi var insanları almanyaya götürüyorum diye istanbula bıraktığı...o insanların yerinde görüyorum....dolandırıldık kısaca.....umarım bu dolandırıcılar insafa gelir...
Printable View
Ya ortak bu takas makas KY ye verilen oyuncak misali oyna dur hiçbir faydası yok...
Kimsenin kazanmadığı sadece akıllı PC lerin kazandığı algoritmik bir sistem... arada bir piyango vurursa sende onu değerlendirirsen kazanıyorsun.. hee satmazsan yine elde var sıfır....
Diyelim kar ettin sattın gittin başka bişey aldın PC orda gene seni tuş ediyor...
Bunlarla aşık atmak için dış dünyaya gözlerini kapayıp tamamen disiplinli oynamak zarar-kes diyebilmek gerekiyor...
http://fertilizerworks.com/sites/def...ary%202018.pdf
haftalık üre fiyatları...
Ortak ben bu işi oynamak olarak görmüyorum.Haftalık aylık alan satanı takip ederek fikir edinmeye çalışıyorum kendimce. Tekrar ediyorum satış kademelerinde eskisi gibi yuzbinlerce lot koymuyorlar son 15 gündür dikkatimi çeken o oldu.
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilanço tarihi ne zaman arkadaşlar?
endeks göçmese bu hafta 4,70-4,75 bölgesini bekliyorum.....ytd
Gübrede alım için son fırsatlar diye düşünüyorum,sermaye artırım zamanı geldiğini düşünüyorum,ytd.
Ortak endeks 120 bin sınırına geliyor biz 4,70 bölgesini umuyoruz.
Komedi gibi.
Konuyla faklı olacak biraz ama ben Gübretaş tarafının bilançosunu merakla bekliyorum.
Çünkü İbrahim Yumaklı en son bloomberg te yutkunarak konuştuğu gün artık Gübretaş tarafının bilançosu resimde görülen 2017 3 aylık rakamı olan 32 milyonun altını görmeyeceği sözünü vermişti. Aşağıda ise kelime kelime ne söylediğini yazdım.
Türkiye faaliyetlerinin de kesinlikle bir daha 2017 nin öncesine dönmeyeceğinin sözünü de veriyorum bu şirketin lideri olarak demişti.
Şimdi benim gözümde zerre değeri olmayan İbrahim Yumaklı şimdi sözünü tutabilecek mi?
https://i.hizliresim.com/A1LaD0.gif
ortak bu şirkete değer katan konsolide bilançoyu 200 milyonlara taşıyan razi fabrikası....razide işler tam düzeldi mi emin değilim....düzelmemiş olma ihtimali daha yüksek....gübretaş iyi olsa taş patlasa 50 milyon kar eder....gübretaşın türkiye tarafı iyi olabilir ama bilançoya kötü katkı sunan razi fabrikası....amonyak ve üre fiyatlarının artması lazım hala yeterli artış yok...
Ortak atladığın nokta Gübretaş yıllarca hep eksi performans göstermiş ama Razi 3 haneli kar açıkladığı için hep arada kaynamış konsolide bilançolar hep iyi çıkmış.
2016 da ise Razi emtia fiyatlarından dolayı kafa kafaya bilanço çıkartınca Gübretaşın zararı -80 milyon göze battı.
Şimdi ise Gübretaş 30 ile 50 arası bir kar açıklarsa Raziden de hiç değilse bir 50 milyon gelirse benim için çok sürpriz olmaz açıkcası.
Yolladım ortak
4,56 geçilmedikçe yükseliş teyit etmez... Izlemiyorum...
Bakalım görelim...
bizon çakıldı gene oturduğu yere...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mıçtı gene mok çuvalı.....
Öyle bir seviyedeyiz ki;
Alan almak istemiyor satan satmak istemiyor.
Arafta kaldık bekliyoruz.
gözü toprağa bakıyor ama...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şuna bak ya tövbe tövbe
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tekrar 4 gidebilir
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.65 tavandi sanırım tekrar aşağı gidecek
2 yıldır taşıdığımız bu hisse ile vedalastik ve çok zarar ettirdi ..yuzumuzu guldurmedi
borsa beklentiyi önceden fiyatlar....hisse yükselmediğine göre bilançodan ümit yok....koskoca firma satıyor ciro yapıyor ama para kazanamıyor içler acısı bir durum aslında....sürekli yerinde saymak insanı rahatsız eder ama bizim yöneticiler üretiyor muyuz satıyormuyuz gerisi önemli değil mantığı ile hareket ediyor bu kafa 50 yıl öncesi kafa...bu düzende bu kafanın yaşama şansı yok....umarım çeki düzen verirler kendilerine....
yıllardır borsa ile ilgilenirim genelde analizlerime güvenirim ama son 3 yıl bu hissede hiçbir analizim tutmadı....son ters köşe oluşum 4,80 leri beklerken 4,35 leri görmekle oldu.....tebrik ederim adi spek...galip hisseleri bile az çok öngörülebilir durumda bu hisse iyice zıvanadan çıktı.....
sn bawer treni fazlasıyla kaçırmış olmamıza rağmen gelecek 2 yıl için aselsn ve gubrf kıyaslaması yaparsak sanki aselsn trenine atlamak daha mantıklı duruyor....ne dersin bu duruma....bu şirkette hissede bitmiş gibi...bitmiş yöneticilerden medet umuyoruz...
Ortak bizim şanssızlığımız algoritmaların bizi hep es geçmesi bizim hisseye hiç uğramaması oldu....
Belki de endeksi tutacak hisseler kapsamına almadılar...
Bence bunun en önemli nedeni alanın satmaması satanın da bu hisseyi bir daha almaması....
Alan Allah belanı versin batırdın bizi satmıyorum unuttum diyor...
Satan da ne lanet hisseymiş arkadaş sattım kurtuldum diyor....
bu hissenin eskiden çok güzel hareketleri vardı ben yıllardır bu hisseyi takip ederim elimde hisse var bu kadar sıkıcı hiç olmadı...2-3 yıldır çok kötü vaziyette....al sata dönmüş durumda hisse....20-30 kruş gitmek için ölüyor resmen....şirketin ölüsü etmez bu fiyatlar ama akıl ermiyor....
Son 1 aydır endekse karşı sağlam duruyor dönecek galiba diyorduk.. gene tersine döndü...
Dediğiniz gibi bu fiyatlar akıl alır gibi değil.. Thy ile 4.40 ta karşılamıştı..burda geyiği de olmuştu.. şimdi neredeyse 4 katı çıkmış bizimkinde tık yok....
Ortak hep inancımızı yitirmemeye çalıştık ama görünen köy ortada....
thyao 2 kere klavyeye alış girdim 5 tl lerde iken........ gubrf yi satmayı düşünerek son anda basmadım....en azından gubrf nin % 40 nı boşaltacaktım ama yapamadık işte...şimdi köşeydim...gubrf fiyatlaması şaka gibi milyarlık şirketin hisse fiyatlaması akıl almaz şekilde fiyatlanıyor....bunun arkasında bilmediğimiz bir hikayede olabilir ortak....
Yılbasından bu yana takas paylasabılıcek var mı? Uzun zamandır moral bozuklugundan kımse bırsey de paylasmıyor.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
allahım sabır ihsan et!
çok nadir ky bu fiyatlardan satar....bu fiyat civarı +- % 15-20 maliyetliler bence vazgeçebilir onlarında oranı çok azdır.....bu hissedeki yerli ky maliyeti ortalama 6,5 tl üzeridir....satan zararına satıp başka hissede umut arıyordur....şimdilik seyretmeye devam.....