Sayfa 180/928 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    yıllardır borsa ile ilgilenirim genelde analizlerime güvenirim ama son 3 yıl bu hissede hiçbir analizim tutmadı....son ters köşe oluşum 4,80 leri beklerken 4,35 leri görmekle oldu.....tebrik ederim adi spek...galip hisseleri bile az çok öngörülebilir durumda bu hisse iyice zıvanadan çıktı.....
    Ortak bizim şanssızlığımız algoritmaların bizi hep es geçmesi bizim hisseye hiç uğramaması oldu....

Belki de endeksi tutacak hisseler kapsamına almadılar...

Bence bunun en önemli nedeni alanın satmaması satanın da bu hisseyi bir daha almaması....

Alan Allah belanı versin batırdın bizi satmıyorum unuttum diyor...

Satan da ne lanet hisseymiş arkadaş sattım kurtuldum diyor....

2.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Ortak bizim şanssızlığımız algoritmaların bizi hep es geçmesi bizim hisseye hiç uğramaması oldu....

Belki de endeksi tutacak hisseler kapsamına almadılar...

Bence bunun en önemli nedeni alanın satmaması satanın da bu hisseyi bir daha almaması....

Alan Allah belanı versin batırdın bizi satmıyorum unuttum diyor...

Satan da ne lanet hisseymiş arkadaş sattım kurtuldum diyor....
    bu hissenin eskiden çok güzel hareketleri vardı ben yıllardır bu hisseyi takip ederim elimde hisse var bu kadar sıkıcı hiç olmadı...2-3 yıldır çok kötü vaziyette....al sata dönmüş durumda hisse....20-30 kruş gitmek için ölüyor resmen....şirketin ölüsü etmez bu fiyatlar ama akıl ermiyor....

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bu hissenin eskiden çok güzel hareketleri vardı ben yıllardır bu hisseyi takip ederim elimde hisse var bu kadar sıkıcı hiç olmadı...2-3 yıldır çok kötü vaziyette....al sata dönmüş durumda hisse....20-30 kruş gitmek için ölüyor resmen....şirketin ölüsü etmez bu fiyatlar ama akıl ermiyor....
    Son 1 aydır endekse karşı sağlam duruyor dönecek galiba diyorduk.. gene tersine döndü...
    Dediğiniz gibi bu fiyatlar akıl alır gibi değil.. Thy ile 4.40 ta karşılamıştı..burda geyiği de olmuştu.. şimdi neredeyse 4 katı çıkmış bizimkinde tık yok....

Ortak hep inancımızı yitirmemeye çalıştık ama görünen köy ortada....

4.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Son 1 aydır endekse karşı sağlam duruyor dönecek galiba diyorduk.. gene tersine döndü...
    Dediğiniz gibi bu fiyatlar akıl alır gibi değil.. Thy ile 4.40 ta karşılamıştı..burda geyiği de olmuştu.. şimdi neredeyse 4 katı çıkmış bizimkinde tık yok....

Ortak hep inancımızı yitirmemeye çalıştık ama görünen köy ortada....
    thyao 2 kere klavyeye alış girdim 5 tl lerde iken........ gubrf yi satmayı düşünerek son anda basmadım....en azından gubrf nin % 40 nı boşaltacaktım ama yapamadık işte...şimdi köşeydim...gubrf fiyatlaması şaka gibi milyarlık şirketin hisse fiyatlaması akıl almaz şekilde fiyatlanıyor....bunun arkasında bilmediğimiz bir hikayede olabilir ortak....

5. Yılbasından bu yana takas paylasabılıcek var mı? Uzun zamandır moral bozuklugundan kımse bırsey de paylasmıyor.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Yılbasından bu yana takas paylasabılıcek var mı? Uzun zamandır moral bozuklugundan kımse bırsey de paylasmıyor.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ortak boşver takası % 60 seviyelerindeki yabancı payı % 10 lara düşmüş durumda.. yerli kumar içeren bir haber olmasa hisseyi çıkarmaya niyeti yok...

7. allahım sabır ihsan et!

8.  Alıntı Originally Posted by kalimero Yazıyı Oku
    allahım sabır ihsan et!
    çok nadir ky bu fiyatlardan satar....bu fiyat civarı +- % 15-20 maliyetliler bence vazgeçebilir onlarında oranı çok azdır.....bu hissedeki yerli ky maliyeti ortalama 6,5 tl üzeridir....satan zararına satıp başka hissede umut arıyordur....şimdilik seyretmeye devam.....

Sayfa 180/928 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •