silver dan çıktım ama bence bu senet 4-5 liralara gidebilir. Hem teknik hem bilanço destekliyor.
Printable View
bi FT-2 var bu yünsanın piri odur bence ona sorun size temel teknik makine sayisi ürettiği a kalite kumaşı
pazar payını, rakabet gücünü neden atıl kapasite yarattığını anlatır.. canı isterse...
Lİnklere tıklamayın.
Bugün neden kimsenin sesi çıkmıyor? Ölü toprağı atılmış gibi topic!
Hatırlarsanız geçen hafta thy 60 lıgı çok yukarıdan ceviriyor. Bu bir güç göstergesidir demiştim.
Yanıltmadı. daha gider bu senet 20 de olur 25 de.
sayin sacro bizim toptan 7-7.15 arasina gelirse haber verin bakalim demistiniz. haber vermek istedim. halka arz oldugundan beri yatirimciyi uzmus zor bir kagit
oooo oda güzel geri gelmiş.
İşte bakın söylüyorum size. büyük resimde burası 3. diptir.
Buradan kağıt alan orta vade bekledimi para kaybetmez sadece zaman kaybeder.
6,70 ler ara stopu. 6,35 ana stop koymak sartı ile alınır beklenir bu dipten. Ama iyi sabır göstermek gerekir diye düşünüyorum.
33 seviyelerinden biraz fener aldım bugün.
11,30 maliyetli comdo bekliyorum.
Bu borsa düşüşünde hiç satış yemedi.
12,20-30 geçilirse bence iyi bir trende kalkabilir.
ama çok sıg bir senet.
Yunsa 60 lıkta kesti şu anda.
Ama 60 lık çok aşağıdan kestiği için çok güçlü değil.
Ama yinede yaavaş yavaş toparlar diyorum.. Günlüğü yeni sat olduğu için çok güçlü olmaz. Ama zararları telafi eder.
hocam endeks için öngörünüz nedir?
üstat aselsanla alakalı fikrin var mı? yükselişlerde pek tepki vermedi, ölü gibi hareketsiz duruyor, beklediği bir şey mi var sence, yoksa daha da aşağı giderimi var?
5.05 ten yunsa aldım 20000 lot
Delta dan aldı muhtemelen arkadaş
Izocm da 60 lık hazır.
Sn Sacrosanct denizli cam neden gitmiyor sizce?
Hocam fener size inat yapıyo. Tahtayı yapan Sizi mi takip ediyor [emoji4]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2018 icin son 3 4 yil dolar bazinda geride kalmis hisseleri iyi incelemek gerekir.O kisimda kazanc mumkun gorunuyor.Ozellikle mali yapisi saglam hisseler.Bu GUBRF i bir daha incelemek lazim :kahkah:
Beyler gyo lari inceledim hafta sonu.
Hepsi deli.
Musait bir zamanda gyo endeksini incelicem.
Bu gyo larin haftalik macdlari hemen hemen hepsi sonda ala girmek uzere.
Bundan 1 2 ay sonra bunlarda deli patlamalar olabilir.
Gyo lari incelemeye aldim simdilik.
Sacro hocam GYO dedinde .Ilk akla gelen Ekgyo mu ?
ŞU HAKKO iki kez fırsat verdi uyuz SAHOL yüzünden alamadım. Kol kesip girseydim zararım çıkmıştı.
valla ekgyo nun haftalık ve aylık görüntüsü çok kötü. dibinin neresi olduğunu bi kestiremedim :)
Sayın Laguna BFREN ile alakalı bir görüşünüz var mı?
vakko cosmus bugun:cool:
adı üstünde frenler boşta :) 190 üzerinde kalırsa kanal içinde devam eder...
https://i.hizliresim.com/0E1PDo.gif
hocam ben 2 -3 yildir bir gyo biriktiriyorum senin herkesin bir Al barakasi olsun demen misali,ralli ye çok katılmadı ama zararda ettirmedi belki şimdi vakti gelmiştir.umarım incelediklerin arasından benimkide çıkar ismini vermim çıkarsa supriz olsun bana.burdaki topiginde çoğu kişi söve söve sattı.çok az kişi kaldı.belki bir indikatordur deli roket için.
Üstad ykgyo bak haftalığı sona geliyor. klgyo da ehh biraz daha zamanı var.
nugyo haftalık olarak bu ikisinden önden gidiyor.
rygyo da buralar zirve değilse haftalık yeni kesmiş. Bilançosuda sağlamdı sanırım.
ekgyo da buralardan dönerse bu haftalık macdda pu üretir bence. zaten 240 lar trend desteği.
Ben bu ykgyo bakıyorum bu bir başlarsa direk 3 liraya alırlar gibi geldi bana. 2.17 ler dip zaten.
şimdilik baktığım kağıtlar bunlar.