-
Bu hafta one cikabilecek hisseler.Halkbank Ccola Tupras Isctr.Ccola borc orani yiksek gorunsede primlenmesi gereken diye dusunuyorum.Bu seviyeler dusuk.Otkar icinde bu hafta iyimserim.Trade amacli alinabilir.
Saydiklarim kaliteli sirketler.Bist yukselisinde ayak uyduranlar.
YTD
2023 sonu Bist 8000?

-
2023 sonu Bist 8000?

-
Sn.Sacro sılvr den çıktınız mı devam mı birde yorumunuzu bahşederseniz sevinirim iyigünler.
-
ASELSAN Sanki bugün yırtacak...
YTD MTD Neyse ondan değil.
Son düzenleme : tulipomania; 12-02-2018 saat: 10:15.
-
sktas netti böyle yine hocam yaa..
2'yi geçtikten sonra yeniden 1.75 falan, hiç yakışmadı...

Originally Posted by
Goodbye
Bu hafta one cikabilecek hisseler.Halkbank Ccola Tupras Isctr.Ccola borc orani yiksek gorunsede primlenmesi gereken diye dusunuyorum.Bu seviyeler dusuk.Otkar icinde bu hafta iyimserim.Trade amacli alinabilir.
Saydiklarim kaliteli sirketler.Bist yukselisinde ayak uyduranlar.
YTD
y.t.d.
-
DOSTLAR sözlerimde bir kırıcılık bir art niyet aramayın lütfen merakımdan ve 1998 den bu yana BORSADAYIM dönen dümenler insanların aklına hayaline gelmiyecek boyutta Lütfen yatırım yaparken beş defa düşünün bir defa karar verin.
En önemlisi hisse alacağınızda takıntınız olmasın net bu vesileyle bize çok güzel örenekler sunmakta yararlanalım lütfen...
daha önce VOB 24 topiğinde çok yazardım MAALESEF ÇOK YANLIŞ YAPILIYOR VE düzelme yönünde hiç bir çabaları yok buradaki hissecilerde takıntılı olmamaya baksın
-

Originally Posted by
hissedar
sktas netti böyle yine hocam yaa..

2'yi geçtikten sonra yeniden 1.75 falan, hiç yakışmadı...
Sabirla bekliyorum.Nisan a kadar iyi haberler dusmesi gerekir.Arsa + Yeni halka arzlar felan gibi.Kasaya para lazim.Simdiye kadar gelen mudahaleler yeterli olmadigi anlasildi.
YTD
2023 sonu Bist 8000?

-

Originally Posted by
rosense
DOSTLAR sözlerimde bir kırıcılık bir art niyet aramayın lütfen merakımdan ve 1998 den bu yana BORSADAYIM dönen dümenler insanların aklına hayaline gelmiyecek boyutta Lütfen yatırım yaparken beş defa düşünün bir defa karar verin.
En önemlisi hisse alacağınızda takıntınız olmasın net bu vesileyle bize çok güzel örenekler sunmakta yararlanalım lütfen...
Rosense ne demek?
Gül suyu kelime anlamı ama sizin için manası ne?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri