spec sonunda rahatladı, attırdı tabana kağıdı.
Printable View
spec sonunda rahatladı, attırdı tabana kağıdı.
Iyi silkelediler bakalim kapanis nasil olacak...
Korona morona hikayesi ile gene çarptılar kimi vatandaşları..
birazdan tabanı resmiyete döker o şekilde kapatırız şerrolar...
mal spec yapacaksan taban yap, hala can çekiştiriyor. malllll
Taban fiyat olan 8,65 i gördü zaten, artık rahatlaması lazım bence hissenin biraz da olsa
bugün bunun toparlama imkanı yok %7 ve altında kapar bence umarım yanılırım.
herkes kumarbaz
cıty 149k civarı 9.50 ortalama ile almış
bu fiyatdan bi tane almadı yarım saattir.
alıcılar ile satıcılar arasında kan gövdeyi götürüyor, global aldıklarını güzel karla çıkmış zannedersem, keza oyak da
Hocam bende kestiremiyorum doğrusu. Hızlı çıkış ve hızlı inislerden korkarım doğrusu. Rtalb hissesi ne zamandır gidiyor, bunlar da nemalanacak bu ecza sektöründen ve bunlar da da hareket başlamıştı 2-3 gündür. Yavas çıkış bence daha iyi olurdu, Bir süre bu hissede hızlı gidebilir dedim. Muhtemelen bilançosu da güzel gelecek. Deva bilançosu buna örnek, Ama bugün RTALB hissesi hem kendi grafiğini bozdu,, Ayrica diğer ecza sektörlerini de etkiledi. Bilançonun iyi gelme ihtimali yüksek olunca, orta vadede çıkış sürer diye düşünüyorum. Ancak şuan çok dalgalı kestiremiyorum ben.
Tavsiye içermez
Sanki kapanışa doğru az bir şey toparlanma yapabilir gibi geldi bana
Bugun sanirim bu hissede dogru hareketleri yapmayi becerenler %30 fln kazanacaklar..
Cildirdi kagitlar..
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sektör hisselerinde büyük oyun dönüyor, ben bu oyunu elimde hisse seyredeceğim.
Asıl oyun eczacıda dönüyor buraya yansıması negatif oluyor.
Eczacının takasındaki en büyük oyuncu burda açığa satış yapıyor. Takasta malı yok. A1 de onun yancısı.
Sektörel algı yaparak çok giden eczacıyı geri çekmeye çalışıyorlar.
İncele bakalım,hak verecek misin.
Çok büyük bir savaş var..
tarihi hacim oldu selec te..
Böyle mütevazi bir hisse için..yazık..
SPK her yere el atıyor..Buraya da davet edelim bence..
takas da deuche zirveye oturdu.
yabancıların bir çok hissede pozisyonların ciddi miktarda azalttığını biliyoruz
pozisyon artırmaları dün demiştim ama bugün zirveyi ele geçirme hatırına bir daha altını çizelim.
yalnız bugün ilç 6 liralarda dalgalanıyorsa buralara geleceğinin en iyi göstergesi aylardır çok ciddi oranda değişen işlem hacmidir
o ciddi işlem hacmi değişimi selecde de var.
bugün rekor.
zirvede rekor hacim hiç ama hiç iyi bir şey değildir bunu demeliyim
yalnız hisse de hacimi yaratanlar bir iki günlüğüne girip çıkanlar, uzun vadeli yatırımcıların pozisyonlarında negatif yönde bir değişim yok.
Çok net bir kumar oynadım, bilançonun iyi geleceğine yönelik...350 üzeri kar f/k yı 7.30 altına indirecek...bakalım ne olacak? ama ben bugünkü hareket hiç beğenedim çok spekülatif bir kağıt gibi durdu
Bilanco ne zaman
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
deva bilanço sonrası 5.20 tl artıyor yüzde 30 artıyor. bizim kağıt sadece yüzde 20. bilanço sonrası burası güzezlleşebilir.
Aynı kumarı bende oynadım. Alkım hariç elimdeki tüm kağıtlarda stop olduktan sonra 9,04 ten de selec stop oldum.9,06 dan tüm nakit ile selec aldım yukarı dönüyor diye. Yine aşağıya bastılar. yine 9,68 den stop oldum tabana gidiyor diye bu sefer. 9,77 den yine fulledim yukarı dönüyor diye bu sefer de 9,96 ya kadar da kademeli sattım.
İlk elimde olanlar kadarını bıraktım.
Diğer sattığım kağıtlar aşağıda bıraktı. Onları yerine koyayım mi yoksa selec den devam edeyim mi kararsız kaldım.
Tenis maci gibiydi tahta.
Benimkisi de şans oldu biraz.
Ytd
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son yorumlarda mütevazilikten bahsediyorlardı hissede , bende öyle görüyordum.
3-4 haftadır arada yazıyorum , tavsiye üzeri 7,65 ile taşımam gerekenin 2 katı sahiplenmiştim selekcigi , 7,20 görünce üzülmüştüm geçen hafta...
bugün yarısını 10,05 ten verdim .
ama bu dolap çevirmeler, karaktersizlik , saçma sapan işlem hacmi ve fırıldağa dönen fiyat hareketleri üzdü beni.
en nihayetinde bu şirketin değil , birilerinin karaktersizligi.
nihayet elimde olması gereken kadarı ile yola devam :)
spek karaktersizi bugün var ; yarın yok.... ama şirket devam ediyor.
inşallah çok kişinin canı yanmamıştır. bu sabah diyordum artık tavan tavanı gören KY gelir selec 'e .... ama erken toslattılar onlarıda..
hayırlısı inşallah.. yarına güvenim yok ama uzun vade de güveniyorum ben , inşallah yanıltmaz.