Çok net bir kumar oynadım, bilançonun iyi geleceğine yönelik...350 üzeri kar f/k yı 7.30 altına indirecek...bakalım ne olacak? ama ben bugünkü hareket hiç beğenedim çok spekülatif bir kağıt gibi durdu
Çok net bir kumar oynadım, bilançonun iyi geleceğine yönelik...350 üzeri kar f/k yı 7.30 altına indirecek...bakalım ne olacak? ama ben bugünkü hareket hiç beğenedim çok spekülatif bir kağıt gibi durdu
Bilanco ne zaman
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
deva bilanço sonrası 5.20 tl artıyor yüzde 30 artıyor. bizim kağıt sadece yüzde 20. bilanço sonrası burası güzezlleşebilir.
Aynı kumarı bende oynadım. Alkım hariç elimdeki tüm kağıtlarda stop olduktan sonra 9,04 ten de selec stop oldum.9,06 dan tüm nakit ile selec aldım yukarı dönüyor diye. Yine aşağıya bastılar. yine 9,68 den stop oldum tabana gidiyor diye bu sefer. 9,77 den yine fulledim yukarı dönüyor diye bu sefer de 9,96 ya kadar da kademeli sattım.
İlk elimde olanlar kadarını bıraktım.
Diğer sattığım kağıtlar aşağıda bıraktı. Onları yerine koyayım mi yoksa selec den devam edeyim mi kararsız kaldım.
Tenis maci gibiydi tahta.
Benimkisi de şans oldu biraz.
Ytd
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
son yorumlarda mütevazilikten bahsediyorlardı hissede , bende öyle görüyordum.
3-4 haftadır arada yazıyorum , tavsiye üzeri 7,65 ile taşımam gerekenin 2 katı sahiplenmiştim selekcigi , 7,20 görünce üzülmüştüm geçen hafta...
bugün yarısını 10,05 ten verdim .
ama bu dolap çevirmeler, karaktersizlik , saçma sapan işlem hacmi ve fırıldağa dönen fiyat hareketleri üzdü beni.
en nihayetinde bu şirketin değil , birilerinin karaktersizligi.
nihayet elimde olması gereken kadarı ile yola devam![]()
spek karaktersizi bugün var ; yarın yok.... ama şirket devam ediyor.
inşallah çok kişinin canı yanmamıştır. bu sabah diyordum artık tavan tavanı gören KY gelir selec 'e .... ama erken toslattılar onlarıda..
hayırlısı inşallah.. yarına güvenim yok ama uzun vade de güveniyorum ben , inşallah yanıltmaz.
Yer İmleri