çogu saglam fon eksi yazmış,kıymetli madenler fonu iyi kar yazmış yönmü degiştirelim acaba ;)
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=YKT
Printable View
çogu saglam fon eksi yazmış,kıymetli madenler fonu iyi kar yazmış yönmü degiştirelim acaba ;)
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=YKT
Ustad bugun ais yfv eksi
Osd ahu eksi getirmis
Fikriniz varmi tcd nin zarari cepte iken
Bide bunlardan zarara basladikASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isfin ocagimiza incir agaci dikiyor
Ya inanilir gibi degil
Ons tarihi rekoru kiriyor
Euro guclu
Parite destekliyor
Bu dolar neden dusmuyor...aranizda bir ekonomist bir kitap okumus biri yokmu durumu aciklayacak...
Haklısın yoldaşım destek konusunda,benimde gmr aklımda baya kar yazmış yarıyarıya girmek lazım
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GMR
Efendiler...
Bugun tarihi bir kapanis olacak bistte...
Alimlar hizlandi...ky satmazsa tirsip harika olacak...
Yalniz tcd cok sicis gidiyor...
DXY düşüyor üstad.
Ama bizim TL pek zayıf.
Ons'u alevlendiren 100+ milisi Irak'ta imha eden ABD.
Sıcak çatışma olmaz ama bir şeyler olur.
Ons için bir 250 dolarlık yer var diye okudum geçenlerde.
Bu arada kura merkez müdahale etmedi.
Etseydi gece piyasalarda basardı.
Kur 5.95 olarak şirket bilançolarına girecek.
Efsane OKT yi bir.miktar tutuyordum.veda vakti geldi.ocak subat takip edip ,parayi ticarete gomecez artik.fonlar inda zamani geciyor
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstadım, bu formun en sevdiğim tarafı, doğru veya yanlış fark etmeden yaptıklarımızı samimiyetle ve ego yapmadan paylaşıyor olmamız. ben daha önce bu kira sertifikalarından aldım ve dostumuzun yaşadıklarını da bire bir yaşayıp paylaştım. peki neden? başka dostlar da bu tür durumların olabileceğini göz önünde bulundursun diye. birbirimize bu şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz ve ben bu durumdan çok memnunum.
Dostlar bu işler zor zanaatmış onlarca çeşit çeşit fon var beyin yanar ya ;) eskiden aylık baglıyorduk kafa rahattı malüm zihniyet ne hale getirdi bizi kumarbaz olduk.
Bak burada emmi
O bizi hep izliyor 😀😀😀😀
https://www.hisse.net/topluluk/showt...68#post3940768
Ihracat ci bagiriyor ,tl degerlenmesin.dunya da her ulke parasinin degerini dusurmeye calisiyor.ben bu yonden bakiyorum.SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstadım, muhtemelen formdaki en cahil yatırımcı benim. cahillik fazla olunca da youtube üzerinde aklı başında birkaç kişiyi dinlerim. bu noktada doların yönü konusunda maalesef bizim istediğimiz gibi konuşmuyorlar. 5,90 altına geçilmediği sürece 6 seviyesinin denenme ihtimalinin yükseldiğini teknik olarak belirtiyorlar. zaten yıllık enflasyonu falan hesaba kattığımızda 5,85 civarlarında bir yıllık kapanışın olabileceğini falan söylüyorlardı. tekrar söylüyorum, bu dolar inşallah senin yazdığın hedeflere gelir ama uzmanlara göre şu saatten sonra çok önemli iyimserlikler falan olmadığı sürece 5,85 altının zor olduğunu ve yavaş yavaş yükselişler olabileceğini söylüyorlar.
Amerika ve asya düştü. Bizimki halen çıkışta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ocak ayinda ben dolari 6 ustu fiyatlamistim.2019 da calisan zam oranlari %10 da kalmasi icin dolar baskilandigini dusuyorum.yeni yil da baski olmayacak gibi geliyir
YtdSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bist 116 dan sekecek düzeltme sonrası asıl ralli başlayacak diyorlardı. fon yatırımcısı olarak uzun vadeci olmayı öğrenmemiz lazım, al sat la bozmamayım diyorum trendi, düzeltsin, ralli yapsın ben hep uzun vadeci olarak izleyim.
bir de youtube kanalında halil Reçber vardı. kendi yazmış olduğu sözüm ona sihirli formülüyle kimsenin bilemediğini herkesten önce bildiğini idda eden halil Reçber. her yorumunda hdtr'ye göre diye söze başlayıp durumu grafikler çizerek anlatırdı. hiç unutmuyorum, yaz aylarından başlayarak yıl sonu tahminlerini anlatırdı.
-bu yıl bist100 tarihinde bir ilk gerçekleşecek, şimdiye kadar endeks, arka arkaya iki yıl düşüş yaşamadı ama bu yıl maalesef bu anlamda borsada bir ilk gerçekleşecek ve endeks 91 altında, 89 civarlarında bir kapanış yapacak. türkiyeyi brezilya ile karşılaştırıyorlar ama maalesef biz arjantine benzemeye başladık. bu noktada tahvil faizlerinin de yıl sonu itibarıyla yüzde 30 35 bandında kapanacağını düşünüyorum. doların ise yıl sonunda 6 buçuk ila 6,85'leri deneyebileceğini düşünüyorum. şu aralar insanlar kıymet bilmiyorlar, emeğe saygı göstermiyorlar falan diyerek kapalı devre yayına geçmiş. bu işlere gerçekten akıl fikir ermiyor vesselam.