Sayfa 179/1001 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    99. bir çocuk vardı.
    Epeydir göremiyorum.
    Bilen var mı kendisini?
    Bir yorum alalım ters indikatörümüzden.
    Bak burada emmi
    O bizi hep izliyor 😀😀😀😀

https://www.hisse.net/topluluk/showt...68#post3940768

Ihracat ci bagiriyor ,tl degerlenmesin.dunya da her ulke parasinin degerini dusurmeye calisiyor.ben bu yonden bakiyorum.
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Emmi ay ve yil sonu diye bankalarin dolar stokladigini dusunuyorum...2 sinden sonra dolar 5.70 lerde olacaktir diye acizane fikrimi beyan ediyorum...
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Dostlar bu işler zor zanaatmış onlarca çeşit çeşit fon var beyin yanar ya ;) eskiden aylık baglıyorduk kafa rahattı malüm zihniyet ne hale getirdi bizi kumarbaz olduk.
    Durun daha, açıklanan enflasyon 5, brüt mevduat 6 küsur olacak..

Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Dostlar bu işler zor zanaatmış onlarca çeşit çeşit fon var beyin yanar ya ;) eskiden aylık baglıyorduk kafa rahattı malüm zihniyet ne hale getirdi bizi kumarbaz olduk.
    Yoldasim
    Kolay is bizim isimiz olamaz
    Bu ugurda cok can verdik...😄😄

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ya inanilir gibi degil
    Ons tarihi rekoru kiriyor
    Euro guclu
    Parite destekliyor
    Bu dolar neden dusmuyor...aranizda bir ekonomist bir kitap okumus biri yokmu durumu aciklayacak...
    üstadım, muhtemelen formdaki en cahil yatırımcı benim. cahillik fazla olunca da youtube üzerinde aklı başında birkaç kişiyi dinlerim. bu noktada doların yönü konusunda maalesef bizim istediğimiz gibi konuşmuyorlar. 5,90 altına geçilmediği sürece 6 seviyesinin denenme ihtimalinin yükseldiğini teknik olarak belirtiyorlar. zaten yıllık enflasyonu falan hesaba kattığımızda 5,85 civarlarında bir yıllık kapanışın olabileceğini falan söylüyorlardı. tekrar söylüyorum, bu dolar inşallah senin yazdığın hedeflere gelir ama uzmanlara göre şu saatten sonra çok önemli iyimserlikler falan olmadığı sürece 5,85 altının zor olduğunu ve yavaş yavaş yükselişler olabileceğini söylüyorlar.

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Ihracat ci bagiriyor ,tl degerlenmesin.dunya da her ulke parasinin degerini dusurmeye calisiyor.ben bu yonden bakiyorum.

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok ustadim ihracatciyi 1 yil takmadilar simdimi takacaklar.

Bankalar dolar topluyor
    Cephane
    Yeni yil icin 😀😀

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, muhtemelen formdaki en cahil yatırımcı benim. cahillik fazla olunca da youtube üzerinde aklı başında birkaç kişiyi dinlerim. bu noktada doların yönü konusunda maalesef bizim istediğimiz gibi konuşmuyorlar. 5,90 altına geçilmediği sürece 6 seviyesinin denenme ihtimalinin yükseldiğini teknik olarak belirtiyorlar. zaten yıllık enflasyonu falan hesaba kattığımızda 5,85 civarlarında bir yıllık kapanışın olabileceğini falan söylüyorlardı. tekrar söylüyorum, bu dolar inşallah senin yazdığın hedeflere gelir ama uzmanlara göre şu saatten sonra çok önemli iyimserlikler falan olmadığı sürece 5,85 altının zor olduğunu ve yavaş yavaş yükselişler olabileceğini söylüyorlar.
    youtube falani bos ver
    kac avm ye gitseniz fiyatlar elinize geler. tabiki maas 15% yukselen zaman doviz de yukselmesi bir gerektir
    borsa da para yukluyorlar yoksa o da gercek degil
    tarih her bir seyde belli
    yakin ulkelerin durumlarina bakin

Amerika ve asya düştü. Bizimki halen çıkışta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 179/1001 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •