174 sayfada ne oldu ilerlemiyor bırakın tutmayın:)
Printable View
174 sayfada ne oldu ilerlemiyor bırakın tutmayın:)
Ben yazdım, siz de yazın üstadım. Merak içindeyim.
Ben temel tarafinda zamansız/ vadesiz takılıyorum. Kendimi hiç kasamam; ucuz dediysem ucuz kaldığı sürece taşıyorum bilanço bozdu diyelim ve zarardayım, mantıklı açıklaması yoksa ve kalıcı bozduğunu düşünüyorsam çıkıp gidiyorum. 1 2 kere oldu. Onun dışında vadesiz olmak gerçekten çok rahat ve güzel. Piyasayi zamanlama stresi yok. 8 ay o nedenle bilemiyorum her şey olabilir 80 bin de 200 bin de aynı mesafede sonuçta iddiasına girmek çok yıpratıcı.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HALKB çok fazla dillendiriliyor forumda, kendi penceremden bir yanılgıyı paylaşayım...
HALKB üzerindeki baskı şu an dava/ceza süreci ile ilgisi kalmadığını düşünüyorum...
Hisse 20 liralardan 5 liralara düştü, uzunca bir müddet bu dava/ceza baskısına maruz kaldı...
Ama son üç yıl içinde banka rasyolarında ciddi değişimler/bozulmalar meydana geldi...
Rasyoların bozulması neticesinde hisse baskılanıyor bence şu an, dava olayı biraz ikinci planda kaldı...
Ama herkes halen dava/ceza baskısından dolayı olduğunu zannediyor...
HALKB potansiyeline gelince, bence evet 2' ye katlayabilir...
Olacak bu işler.. Salsa style..
Şimdi böyle yazınca herkes bi 30 hisselerini almıştır önüne...
Tarzını az çok kestirmeye çalışıp eledim ama çıkamadım işin içinden...
Ama adaylar; Amerika problem yaratmazsa Asels...
Pandemi için aşı tutarsa bedelli patlatıp Thy...
Birde rödavans ve yeni sondajlardan dolayı belli ki gaz olayından sonra popüler olan altın işleri dolayısıyla Kozal....
Muhtemelen hiçbiri diyeceksin 😁
kamu bankalarının döviz açığı var....özel bankaları tercih ederim...
https://i.hizliresim.com/3LiCRH.png
Yonca pazarlama muhabbetleri geçti geçen gün , bu grafı attığımdan beri kar al , alttan yerine koyla buralara kadar geldik.
Atalarımızın söylediği güzel bir söz vardır İt ürür kervan yürür diye bunlara bu forumlarda alışığız.
Başlığımızda yaşanan şu son talihsiz süreçte desteklerini, makul yapıcılıklarını esirgemeyen tüm forumdaşlara samimi teşekkürü borç bilirim, sağolun varolun..
PETKM yakın zamanda ikiye katladı zaten...
Üstüne bir daha yapabilir mi, pek emin değilim...
Herkesin malumu burda da bir balina var, bakalım balina ne zaman çıkış yapacak...
Kağıtta yukarı potansiyel olmakla birlikte, benim 1' e 2 adaylarım arasında değil malesef...
Valla abi ben GUBRF den soona tırstım. Hiçbir hisseye şu olur bu olur demem, şunu öğrendim hisse bazlı sınır yok bu oyunda :) paragöz abi bilir ben bu kaadı zamanında 2-2.5 lu fiyatlar arasında alırsatardım üçbeş guruş cigara parası çıkarsa yetiyor bana diyerekten, malı bi sattık bi daa alamadık..
Yüzyılın piyangosunu kaçırmışım.
tavhl diyenler önce tav'ın sayfasını okusun derim... şöyle geriye doğru... mesela kağıdın eskilerinden 666 ne diyor 489. sayfada vs vs...
ben de tavdaydım ama eski bilançoları beklemiyorum pandemi sonrasında da, o yorumları okuduktan sonra... thy'ye geçtim yeni... pegasus performans olarak iç hat olduğu için daha önce toparlar ama fiyat da çok önden gitti zaten...
Neyse ben de kendi fikrimi yazayım o zaman...
İstediğim etkileşim oldu, önemseyip cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim...
Benim ikiye katlama potansiyeli gördüğüm kağıda gelince, sadece bir tane var...
Ben THY' nin 8 ay içinde 2' ye katlayabileceğini düşünüyorum...
Sebebi ise basit; pandemi başından itibaren ciddi baskılara maruz kaldı havacılık sektörü...
PEGASUS dibinden 3,5' e katladı nerdeyse, THY aradaki farkı öyle ya da böyle kapatacaktır...
THY dışında yüksek potansiyel gördüğüm iki hisse daha var...
Bunlardan biri VAKBN, öbürü ise HALKB...
Çok ucuz gerçekten, 8-8.5 Usd görmüşlüğü var, ama bilanço bakınca bazı sıkıntılar var...
Operasyonel olarak iyi ama bilançoda içeriği belli olmayan likit fon vadeli mevduat gibi gösterilmiş ve buradan kar mı zarar mı yazar ben anlamıyorum...
Ve tabi ki temettü vermedikten sonra o kadar kar boşa oluyor maalesef...
Ama gerçekten ucuz ve bıktırma patikasının sonlarında bence...
Thy konusunda kesinlikle hemfikirim...
Mutlaka geçen yılda çok gerisinde kaldığı Pegasus farkını kapatacaktır ...
Mühim olan şu durumdaki borçlar ne olacak?
Onlar için çözüm bulunursa , Boeing sorunu çözüldü, metro bağlantısı yapılıyor, kargo kısmı çok iyi vb. bir sürü temel destekleyici de var...
Yabancı almaya başladığı anda bence de çok ciddi potansiyeli var...
Teşekkürler, iyi akşamlar...
halkbank çok geride kaldı ama ne gelecek cezayı biliyoruz ne de bilançoda ne kadar zarar ziyan var elaleme bedavadan dağıtılan kredılerden, ondan haberimiz yok... kamu bankalarında genel sıkıntı bu zaten... özellerden de en geride kalan akbank diğerlerine nazaran...
Kamu bankaları Bankalarda oyun bittiğinde Altın vuruş gelir.
bunu 30 la sınırlı tutmayalım 50 içinden beğenelim....30 hisseleri çok hantal....
Halbank için 2-3 papaz daha verilmeli , ABD nin en güzel kullandığı psikolojik silah .
Consen ucu bana dokunan ortaya giydirme yazı yazmadığın sürece ne senin benle nede benim senle işim olsun.
Bu saatten sonra herkes kendi işine baksın.
@MedwiG
1/2 günlük cezamı olur, tatil gibi olmuş
aynen devam kavgaya..
yolla 15 gün, bak nasıl düzeliyor ortam..:yes:
alayım mı EXALİBUR'u elime.. :notr:
Kadınlar kahvesi gibi olmuş, dır dır dır.
Bayım geçmiş olsun. Çok başarılı bir tradersın, boşver sen millet onu bunu demiş iddialaşma kendine konsantre olunca bence daha iyi sonuç gelir. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam gayet güzel tespit ama şu var kısa da olur uzun da olur tabi bilemeyiz emme velakin THY marka değeri var aynı bilişim gibi... Nereye geleceğini bilemeyiz.. Demem o ki saydıklarınız içinde bence en risklisi ve en sürprizi SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.